Follow:
Kuulumisia, perhe, vuodenajat

Kauhun hetkiä kesämökillä

Tehtiin alkuviikosta kesän ensimmäinen reissu kesämökillemme, jossa vietimme kaksi yötä, ja kotiuduimme tänään. Odotuksissa oli viettää rentouttava miniloma saariston rauhassa meren ääntä kuunnellen ja nauttien raittiista meri-ilmasta, ottaa etäisyyttää kaupungin vilinään ja lyhyt irtiotto arkeen.
Saavuimme kohteeseen maanantaina iltapäivällä ja päivä kului grilliruuan, saunomisen ja uimisen parissa. Hellettä piisasi rapiat 30 astetta, eikä merivesikään juurikaan viilentänyt oloa, sillä sekin oli niin lämmintä. Pesut hoidettiinkin kylmällä sadevedellä, jolla sai edes hetkeksi raikkaan fiiliksen kaiken hikoilun jälkeen. Illalla fiilistelimme ja teimme vielä lisäyksiä häiden Spotify-soittolistaan ja katselimme kaunista liilaa taivasta ja auringonlaskua, joka näkyy upeimmin aina juurikin täällä mökillä. Kylmää valkkaria tietenkään unohtamatta.

Tyttöjen tossut: Slipstop (saatu blogin kautta)

Tiistaina aamulla aamupalan jälkeen kävimme veneen kanssa lähisaaristossa ajelemassa. Mökille palattuamme meitä odotti ikävä yllätys mökkiterassin rappusilla, nimittäin metrin mittainen kyy paistatteli siinä päivää. Hetkeä aikaisemmin E oli tullut ominpäin ylämökkiin, kuitenkaan käärmettä noteeraamatta. Myös M oli juuri kulkenut aivan tämän kutsumattoman vieraan ohi, kun minä A sylissä tulin viimeisenä perässä ja huomasin käärmeen rappusilla. Kamalan tilanteesta tekee juurikin ajatus siitä, miten läheltä käärmettä E on kulkenut ja todennäköisesti juurikin jalkoihin katsomatta.

Myöhemmin samana päivänä saunan ja uimisen jälkeen löysin A:n alasilmäluomesta – kyllä, luit oikein – pienen punkin. Luulin mustaa pistettä ensin roskaksi ja tarkemmin katsottuani huomasin roskalla pienet jalat. Kännykän kameralla zoomattuamme totesimme sen varmaksi punkiksi. Onneksi sain punkin irti A:n silmästä, vaikkei itkulta ja väkisin kiinnipitämiseltäkään vältytty. Hetken pohdin jo kotiin lähtemistä, ettei nyt vaan enää sattuisi mitään…

Kirsikkana kakun päällä E sai terassista tikun jalkaansa ja keväiset kauhunhetket sormessa olevasta tikusta joka piti poistaa kirurgin toimesta, palasivat kirkkaana neljävuotiaan mieleen. Hän totesikin maansa myyneenä että Tämä mökki on aivan hirveä paikka. Saattaakin olla että hääjärjestelyt ja kaikki muu pitävät meidät loppukesän sen verran kiireisinä, että palaamme mökille takaisin sitten ensi kesänä, kun nämä tämän reissun kauhun hetket ovat enää muisto muiden joukossa.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Merimiehen vaimo

  Oi kamala, onpas ollut aikamoisen huonoa tuuria matkassa. Punkkeja tuntuu olevan ihan hirveästi ja niitä saa sitten poistella. Alaluomi on kuitenkin varmaan aika vaikea paikka alkaa punkkia irrottaa, hyvä, että saitte sen!
  Mukavaa ja aurinkoista päivää :)

  18.7.2018 at 12:10
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Niinpä, oli kyllä huono tuuri. En olisi ikinä uskonut että punkki voi tuollaiseenkin paikkaan kiinnittyä. Onneksi saatiin tosiaan pois ja vielä suht nopeastikin. Ja kiitos, aurinkoisia päiviä myös sinulle! :)

  18.7.2018 at 17:54
 • Leave a Reply