Follow:
minä

Kasvukipuja

Kuten jokainen bloggaaja – ja miksei lukijakin – tietää, blogi muuttuu, kasvaa ja kehittyy kirjoittajansa mukana. Elämäntilanteet muuttuvat ja etenkin lifestyleblogeissa tekstien aiheet mukautuvat kunkin elämäntilanteen mukaan ja aikaan sopivaksi. Opittavaa, koettavaa ja nähtävää riittää enemmän kuin aivokapasiteetti ja aika antaisi myöden. 

Minulla on bloggaajana ja sisällöntuottajana ollut koko ajan selkeä tavoite blogini suhteen. Haluan oppia uutta, kehittyä kirjoittajana, kehittyä bloggaajana. Haluan tuottaa entistä parempaa sisältöä, joka kiinnostaa teitä lukijoita. Itselleen kirjoittamisen sijaan blogistani on kuoriutumassa kanava, jossa haluan jakaa meidän tarinaamme, olla vertaistukena ja apuna, luoda sisältöä jolla on arvoa juuri sulle. On ollut aivan ihanaa seurata blogin kävijätilastoja ja huomata, että teitä alkaa olla siellä jo aika monta. Kiitos jokaikiselle, jota tekstini kiinnostavat ja jokaikiselle, joka kerta toisensa jälkeen haluaa lukea, mitä juuri meille kuuluu. Kiitos.
Blogi on kuin kirja, jolla on alku, mutta joka ei ole koskaan valmis. Kannet antavat myöden ja kätkevät sisälleen vuosien saatossa lukuisia muistoja, tarinoita, ohjeita ja ajatuksia elämästä. Kasvukivut kuuluvat elämään ja jokaisella tulee niitä eteen jossakin vaiheessa. Minun kasvukipuni, blogini suhteen, ovat tässä ja nyt.
Olen pidemmän aikaa, noin vuoden päivät, miettinyt blogin nimeä. Itseasiassa jo noorapauliina -nimellä aloittaessani, minulla oli mielessäni toinen nimi. Oman intuitioni kuuntelemisen sijaan päätin kokeilla turvallisempaa tietä ja kirjoittaa omalla nimelläni Noora Pauliina. Tämän nimen valitseminen jätti myös niin sanotusti takaoven auki mahdolliselle myöhemmälle nimenmuutokselle, joka jo silloin jäi kaivelemaan takaraivoon. 
Nyt on kuitenkin tultu siihen, että olen tehnyt päätöksen blogin nimestä ja ottaa käyttöön jo tuolloin keksimäni, kauan ajatuksissani olleen nimen. Tästä päivästä alkaen, blogini on nimeltään
Myös blogin osoite muuttuu ja on jatkossa www.mimmimafia.fi. Omistan edelleen myös noorapauliina.fi -domainin, joka ohjaa sinut myös jatkossa oikealle sivulle. Vaikka blogin nimi uudistuu, noorapauliina ei silti katoa mihinkään.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Johanna

  Onnea uudelle nimelle. Taitavasti ja elävästi kirjoitettu postaus blogin kehittymisestä. Facebookissa kun jaoit linkin tähän postaukseen, niin tuo blogitekstin otsikko "kasvukipuja" tulee sopivasti isolla introtekstin jatkeeksi, niin ehdin jo hetken luulla, että blogisi nimi on kasvukipuja.

  6.10.2017 at 17:50
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Johanna ❤️

  6.10.2017 at 17:51
 • Reply Krisse K

  Hyvä postaus ja sinä todellakin osaat kirjoittaa! Uusi nimi on kiva. Tykkään ♥ Onnea ja menestystä blogillesi nyt ja aina ♥

  7.10.2017 at 05:10
 • Reply noorapauliina

  Voi kiitos kauniista sanoista Krisse! ❤️ Ja samoin myös sinulle ja blogillesi! ❤️

  7.10.2017 at 05:13
 • Leave a Reply