Follow:
perhe, Tapahtumat

Kansainväliset Suurmarkkinat Turussa

Kävimme eilen pyörähtämässä Turun Aurajoen rannassa järjestetyillä Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla. Olimme liikenteessä heti aamusta, joten saimme kierrellä ja katsella ihan rauhassa, koska väkeä ei rantaan ollut ehtinyt vielä kovin paljoa.
Markkinoilla pääsimme nauttimaan kansainvälistä tunnelmaa, vaikka paljon myös kotimaista ruokaa ja tuotteita oli tarjolla. Bratwurstit, juustot ja upeat leivät ja leivonnaiset saivat veden kielelle jo kierroksen alkumetreillä.
Kierroksen puolivälissä pysähdyimme lounaalle Kreikkalaiseen kojuun, jossa nautiskelimme kanalla, juustolla ja tsatsikilla täytetyt pitaleivät. Tunnelma oli kuin ulkomaanreissulla!
Ihanat Marsei -saippuat houkuttelivat kovasti, mutta tällä kertaa ostimme ainoastaan Englantilaista toffeeta, tai fudgea jota nautiskelimme terassilla kotiin päästyämme. E:n kohdalla retken taisi kruunata jättimäinen tikkari, jota syödään varmaan vielä Joulunakin.
Markkinat ovat vielä sunnuntaihin 18.6. saakka Turussa, joten suosittelen ehdottomasti vierailemaan jos kansainvälinen markkinatunnelma vähääkään kiinnostaa!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Maria

  Nuo markkinat on kyllä ruokaihmisen unelmat! :)

  16.6.2017 at 08:28
 • Reply noorapauliina

  No niinpä! Ei parane nälkäisenä mennä ainakaan :)

  16.6.2017 at 10:04
 • Reply Katri / Kotonajakaupungilla

  Me käytiin heti keskiviikkona perheen kanssa tuolla ihastelemassa ja herkuttelemassa. Vaikka tuolla onkin aina aika samat myyjät niin silti sinne on aina päästävä jos vain kaupungissa olemme. Se on varmaan se ihana fiilis (ja ruoka)mikä sinne houkuttelee :)

  18.6.2017 at 08:54
 • Reply noorapauliina

  Niinpä! Ja onhan markkinoissa aina sitä erityistä tunnelmaa, tosi kiva kun tällaisia tapahtumia järjestetään :)

  18.6.2017 at 09:03
 • Leave a Reply