Follow:
terveys & hyvinvointi, Työ, Yhteistyö/sponsoroitu

Kalenteri apuna ajanhallintaan ja tavoitteiden saavuttamiseen

Kaupallinen yhteistyö: Daintys

Käytätkö sä kalenteria? Itse en pärjäisi ilman. Ja itseasiassa mulla on tällä hetkellä useampikin kalenteri; Työkalenteri, henkilökohtainen kalenteri, sekä blogiin ja kirjoitustöihin tarkoitettu kalenteri. Näiden perinteisten ja vanhanaikaisten kalenterien lisäksi kaikki menot ja deadlinet on merkitty puhelimen kalenteriin, johon on synkronoitu myös aviomiehen kalenteri. Huh, kuulostaa aika kreisiltä mutta ilman näitä kaikkia voin olla varma että vähintään puolet sovituista jutuista jäisi tekemättä unohduksen vuoksi, koska no, kyllä te nyt tiedätte; vanhemmuus, ruuhkavuodet ja mitä muita näitä nyt on.

Dainty’s lähetti minulle Elämäni Vuosi 2019 kalenterin*, joka ei olekaan ihan pelkkä kalenteri. Sinne voit nimittäin kirjata menojen lisäksi paljon muutakin. Pintaraapaisuna mainittakoon budjetti, tulevat juhlat ja hankittavat lahjat, tavoitteet ja unelmat. Kalenterin kansien väliin voit siis kirjaimellisesti raapustaa kaiken aina muistiinpanoista taloudenpitoon. Kalenteri mukailee suuren suosion saavuttaneen bullet journalin ideaa, jossa et enää tarvitse erillisiä muistikirjoja ja -lappuja erilaisten listojen tekemiseen ja asioiden kirjaamiseen, vaan kaikki tarpeellinen löytyy yksien kansien sisältä – ainut että toisin kuin bujoa, tätä sinun ei tarvitse askarrella itse vaan kaikki taulukot ja pohjat löytyvät valmiina.
Vaikka kalenteri onkin niin ikään valmis paketti, on sinne mahdutettu myös tyhjiä sivuja joille voit tehdä omia muistiinpanoja. Erityisen iloiseksi minut teki kalenterin pistesivut, bujoilua harrastanut kun olen itsekin. 
Kalenterin jokaisella viikkoaukeamalla vasemmassa alareunassa on jokin kysymys, jonka tarkoituksena on saada käyttäjänsä pohtimaan omia unelmiaan ja tavoitteitaan, sekä asioita joita näiden saavuttamiseksi tulisi tehdä. Koko kalenterin pointti piilee siinä, että kun omia haaveitaan alkaa pohtia ja kirjoittamaan konkreettisia asioita ylös, olet jo askeleen lähempänä niiden toteuttamista. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai mitä?
Budjetointi ja talouden suunnittelu on nyt in – tai koskapa se ei olisi? Kalenterin Talous -osioon voit kirjata kaikki tulot ja menot, ja näin helposti seurata omaa talouttasi. Kun kaiken kirjaa tarkasti ylös, näet myös helpommin sen mitä parannettavaa omissa kulutustottumuksissa voisi olla. Voisiko jostain ehkä nipistää ja laittaa rahaa ennemmin säästöön? Kun kaikki menot kirjaa säännöllisesti ylös, saa tämä myös jo ostotilanteessa postimaan tarkemmin sitä, onko ostos ehkä sittenkin turha vai oikeasti pakollinen ja tarpeellinen. Pieni kulukuuri ei tee varmasti haittaa kenellekään, päinvastoin ja vaikka kulutustottumuksissa ei olisikaan välttämättä edes parantamisen varaa, voi omia menojaan ja tulojaan olla silti mielenkiintoista seurata.

Viikkoaukeamat ovat kalenterin A ja O, ja ne pitää aina olla hyvin suunniteltu käyttäjälleen. Itse suosin juurikin Elämäni vuosi -kalenterissakin olevaa viikkonäkymää, jossa jokaiselle päivälle on yhtä paljon tilaa aikataululle ja erityisesti plussaa kellonajoista – joskus päivät kun ovat ihan minuuttiaikataululla suunniteltu ja yhdellä vilkaisulla voi jo hahmottaa koko päivän agendan.

Kokonaisuudessaan tämä kalenteri on toella kattava paketti ja se lupaakin auttaa kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja seurannassa kalentereineen, listoineen ja taulukoineen. Näiden työkalujen avulla on helppo jäsennellä elämän eri osa-alueita, seurata omaa kehittymistään sekä auttaa itseäsi lähemmäs omia unelmiasi.

Illalla käynnistyy instagramtililläni arvonta, jossa voit voittaa itsellesi tällaisen Elämäni vuosi 2019 -kalenterin valitsemassasi värissä (harmaa, pinkki, valkokultainen tai punainen), joten kannattaa pysyä kuulolla ja ottaa tili jo valmiiksi seurantaan!

Jos arpaonni ei tällä kertaa osu kohdalle tai et malta odottaa, Elämäni Vuosi 2019 kalenterin saa nyt alennettuun hintaan 24,90 euroa (norm. 29,90 euroa) verkkokaupasta. Äläkä unohda näitä! Daintysin kalenterivalikoimasta löytyy Elämäni vuosi -kalenterin lisäksi Treenikalenteri, Rahanaisten kanssa yhteistyössä toteutettu Success -kalenteri sekä juuri ennakkomyyntiin tullut Kiinteistövälittäjän kalenteri.

* Kalenteri saatu yhteistyössä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply