Follow:
Kuulumisia, perhe, vuodenajat

Kaikkien aikojen toukokuu

En muista koska Toukokuussa olisi viimeksi ollut tällaiset ilmat. Muistatko sinä? Täällä Varsinais-Suomessa olemme saaneet nauttia kunnon kesäpäivistä jo pitkän tovin ja en todellakaan valita! Luonto on puhjennut kukkaan ja kaikki vihertää ihanasti. Lämpötilat hipovat hellelukemia ja lasten uima-allas on ollut pumpattuna pihalla ja siinä on polskittu menemään jo monet kerrat.

Päivät kuluvat lähestulkoon aamusta iltaan pihalla ja ruokailutkin on nautittu terassilla, pysyypä koti ja etenkin keittiö ainakin siistinä. Teimme tonttimme kulmaan pienen ryytimaan, joka sekin on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja sekä peruna että sipuli on kasvanut jo hurjasti. Saa nähdä, saammeko Juhannukseksi oman maan uudet perunat pöytään, toivottavasti! Lisäksi viime syksynä istuttamani pensasmustikan taimet ovat ottaneet kasvuspurtin, vaikka osassa oksia näkyikin mielestäni selviä jälkiä siitä, että jokin kutsumaton vieras on käynyt niitä nakertamassa. Kuinkahan isoksi tuollaisen pensaan tulee kasvaa ennen kuin se alkaa tekemään marjaa? Tuskin vielä tänä vuonna kuitenkaan?
Omena- ja luumupuu kukkivat ihanasti ja niiden kauneudesta saatiin nauttia hetki, kunnes omenapuu varisti valkoiset kukkien terälehtensä aivan kuin ulkona olisi satanut lunta. Viime vuoden omenasato oli heikko, toivottavasti tänä vuonna saisimme enemmän omppua. Haaveenani olisi hankkia oma mehumaija ja tehdä omaa mehua pakkaseen tänä vuonna extra paljon. 
Toukokuu on vilistänyt vauhdilla ja jotenkin uskomatonta että kohta on jo kesäkuu. Onneksi kesä tuli tänä vuonna ajoissa ja saamme toivottavasti nauttia ihanista päivistä vielä pitkälle syksyyn. Syksy tuokin sitten tullessaan muun muassa taas uudenlaisen arjen töihinpaluun merkeissä, mutta ei siitä vielä sen enempää. Nautitaan kesästä tässä ja nyt, vielä syksyyn kuikuilematta. Ehtiihän se kesän kohokohta, hääpäiväkin sieltä tulla ennen. On muuten aika jännää palata töihin erinimisenä kuin sieltä lähdin, haha.
Ensi viikolla otamme M:n kanssa suunnan kohti Helsinkiä ja pääsemme (vähän myöhässä, mutta kuitenkin) juhlistamaan 11. vuosipäivää kahdestaan. Instastoorin puolella joku onkin saattanut bongata mikä meidän agenda siellä isolla kirkolla onkaan.
Ihanaa kesäistä, tältä  erää Toukokuun viimeistä viikonloppua kaikille!

Psst. Muista osallistua Mimmimafian synttäriarvontaan Facebookissa ja Instagramissa. Aikaa osallistua on 31.5. asti. Otahan tilit myös seurantaan, päivittelen aktiivisesti etenkin IG Storiesin puolella! :)

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply