Follow:
perhe

Juhlahuumaa

Kesäkuu vaihtui heinäkuuksi oikein rattoisissa merkeissä, sillä viime perjantaina juhlimme sekä minun syntymäpäiviäni, että kotimme tupaantuliaisia.
Kutsuimme ystävämme koolle ja oli ihanaa, miten moni pääsi osallistumaan illanviettoon kanssamme. Ilta sujui nautiskellen salaattibuffetista ja pizzasta, viiniä unohtamatta. Koko ilta vietettiin oikeastaan terassilla, kauniin ja lämpimän ilman helliessä juhlijoita. 

Pelasimme mölkkyä, paransimme maailmaa ja nauru raikasi iltamyöhään asti. 

Sunnuntaina järjestimme vielä jo perinteeksi muodostuneet kakkukahvit vanhemmille, sisaruksille ja isovanhemmille. Sisäinen leipurini on viime aikoina nostanut päätään ja erilaisten kakkujen leipominen on noussut uudeksi intohimokseni. Tällä kertaa kokeilin suklaa-vadelmamoussekakkua, jonka ohjeen löysin täältä. Ilokseni kakku onnistui hyvin ja sai kehuja myös vierailta. Kaikkein suurin kohteliaisuus oli kuitenkin, kun kakkulautaselle jäi juhlien jälkeen jäljelle vain murusia.

Kiitos vielä kaikille onnistuneesta juhlaviikonlopusta, etenkin isovanhemmille, jotka huolehtivat pikkuisistamme sillä aikaa, kun juhlimme tupareita aikuisten kesken.

Samalla kuukausi vaihtui ja nyt eletään jo heinäkuuta. Tälle kuulle ei vielä ole tehty paljoakaan suunnitelmia, mutta ilmoille on heitelty visiittiä Puuhamaassa. Myös pihan rakennusprojekteja olisi tarkoitus viedä eteenpäin, mutta niistä lisää myöhemmin.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply