Follow:
KOTI, Sisustaminen, vuodenajat

Joulukuun eka

Joulukuu on nyt täällä ja Joulun odotus voi virallisesti alkaa. Joulukalenteri viritettiin eilen paikoilleen rautakehikkoon ja tonttuovikin tuunattiin lopulliseen muotoonsa. Palaan siihen taas sitten myöhemmin, Instastorya seuranneet huomasivatkin mihin askarteluvimma sitten loppujen lopuksi johtikaan!
Tämä kaunis joulukalenteri on LuKLabelin ja ostin sen jo hyvissä ajoin lokakuun puolivälissä. Lahjapaketit ovat jämäkkää pahvia ja kestävät varmasti käytössä paremmin kuin hyvin. Ja kokonsa puolesta niihin pystyy sujauttamaan vaikka ja mitä. Alunperin oli tarkoitus että tonttuovi toimii lasten joulukalenterina ja tämä sitten meillä aikuisilla. Noh, emme ole kumpikaan muistaneet (lue: ehtineet tai jaksaneet) nähdä vaivaa pikkupakettien täytteiden hankkimiseen tai suunnittelemiseen, joten totesimme että nämä paketit sujahtavat aina yöllä tonttuovelle, josta naperot saavat ne sitten bongata aamuisin. 
Ehkä jonain vuonna tätä käytetään aikuisten kesken, mutta tänä vuonna tyydyn edellisten vuosien tapaan oikein mieluisaan raaputettavaan Joulukalenteriarpaan – heti kun sellaisenkin saan aikaiseksi käydä ostamassa.
Ihanaa joulukuun ensimmäistä ja tunnelmallista Joulun odotusta jokaiseen kotiin.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply