Follow:
Lapset, minä, minimimmi

Ja niin vauvan tukka alkoi kasvaa

Tai niin ne ainakin väittävät, nimittäin silloin kun äitiä närästää. 
Ehdin jo hehkuttaa sitä, miten tällä kierroksella ei ole närästänyt lainkaan – tai ainakaan kuten E:tä odottaessani. No, se ilo loppui lyhyeen kun viime yönä heräsin vatsahapot suussa valmiina juoksemaan vessaan oksentamaan. Jo pystyyn nouseminen helpotti oloa niin, ettei pyttyä tarvinnutkaan halata. Hetken vessassa hengailtuani päätin kokeilla mennä takaisin nukkumaan – huono idea. Lähes samantien vaakatasoon päästyäni sama toistui ja tunsin kuinka ruokatorvea polttelee.
Talossa ei yhtään rennietä, ei samarinia, ei mitään. Ei auttanut muu kuin tehdä vedestä ja ruokasoodasta itselleni “yömyssy”. Noin 15 minuuttia tämän herkullisen coctailin nautittuani uskalsin viimein mennä takaisin untenmaille ja onnekseni sainkin jatkettua unia melko helposti.
Aamulla olo oli jo paljon parempi, vaikka ruokatorvessa poltteli edelleen ja kurkussa tuntui ikävältä. Apteekista sainkin nyt tuliaisiksi jättipaketin Rennietä, ihan siltä varalta että tästä tämä taas alkoi ja loppua ei näy ennen kuin minimimmi on maailmassa. Viime kerrasta muistan että stoppi todellakin tuli heti kun E syntyi, vielä synnytyssalissa pyytelin silloin Rennietä kätilöltä koska vauvani kasvatteli tukkaa viimeiseen asti.
Ihana kamala raskaus, rv 21+2.

-noora-
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply