Follow:
DEEP, minä, Työ

Ja niin äitinuttura toimistolookiin vaihtui

Tänään oli ensimmäinen työpäivä lähes kahden vuoden kotiäitiyden jälkeen. Yöllä ei meinannut tulla uni, kiitos liian myöhään nautitun kahvikupillisen. Saattoipa ehkä pienellä jännitykselläkin olla lusikkansa sopassa.
Aamulla heräsin jo hyvissä ajoin ennen herätyskellon pärinää klo 6:23. Kaksi punaista kiharapilveä pilkotti peiton alta, kun pikkumurut olivat kömpineet viereemme nukkumaan yön aikana. Pusutin rakkaat ja nousin innoissani aamukahvin keittoon – arki on alkanut!
Kävelin tuttua reittiä bussipysäkille samalla haistellen raikasta syksyaamua ja kuunnellen autotien vaimeaa kohinaa, jotka vuosi toisensa jälkeen tuovat vahvasti mieleen koulujen alkamisen ja sen mukanaan tuoman jännityksen tunteen vatsanpohjassa. Korvanapeissa soi Toton Africa ja fiilis oli hyvä.
Työpäivä vilisti silmissä älyttömän nopeasti. Nautimme lounassushit ja join monta kuppia kahvia. Myös työyhteisöön tulevaisuudessa koittavat uudet tuulet ja muutokset saivat aikaan yllättävän innostuksen ja inspiroitumisen tunteen. Yllättävän siksi, että vaikka olenkin aina ollut omiani muutos- ja uudistustilanteissa, tuovat kyseiset asiat joskus mukanaan myös pientä pelkoa ja epävarmuuden tunteita. Tänään niin ei käynyt. 
Kotimatkalla astuessani ulos bussista näin vähän matkan päässä tutunnäköiset leikkirattaat, pinkit kumisaappaat ja tuon samaisen punaisen kiharapilven, jonka jätin aamulla tuhisemaan peiton alle töihin lähtöä tehdessäni. Eipä parempaa ensimmäistä työpäivää – ja kotiinpaluuta olisi voinut edes toivoa. Tästä on hyvä jatkaa.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Vain äitien jutut

  Töiden aloittaminen on varmasti jännittävää, mutta myös ihanan kutkuttavaa pitkän tauon jälkeen. Itse olen ollut nyt hieman yli vuoden kotona ja sekin tuntuu jo ikuisuudelta, ihan kuin olisin pudonnut täysin työelämän kelkasta pois. Ja niinhän tavallaan olenkin, mutta vain hetkellisesti. Tsemppiä töihin paluuseen ja ihanaa viikkoa! :) -Tanja

  4.9.2018 at 12:01
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Kiitos kivasta kommentista! Niinhän siinä käy että ne työjutut unohtuu siinä kodin pyörittämisen ja lastenhoidon keskellä ja oikeastaan se on ihan hyvä juttu! Kyllä niihin työkuvioihin sitten taas aika nopeasti pääsee sisälle kun sen aika koittaa :) ihanaa viikkoa myös sinulle Tanja ❤️

  4.9.2018 at 18:49
 • Reply Kivemman blogin Minttu

  Onnea, iloa ja jaksamista töihin! Niin ne pienet muruset kasvavat :)

  Kiitos, että osallistuit Viikonlopun linkkirinkiin!

  8.9.2018 at 20:14
 • Reply Katja S.

  Mukavaa työnalkua. Uusia haasteita ja kivahan se on vähän muuttaa päivärytmiäkin.
  Mukavaa syksyä!

  9.9.2018 at 11:08
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Kiitos Minttu :)

  9.9.2018 at 11:14
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Kiitos Katja! :) Mukavaa syksyä myös sinulle!

  9.9.2018 at 11:14
 • Reply Emilia

  Ihana tunnelma tässä tekstissäsi, kutkuttava innostus tarttui minuunkin :) Aurinkoisia syyspäiviä sinulle!

  25.9.2018 at 18:46
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Ihana kuulla Emilia ❤️ mukavaa Syksyä sinullekin!

  26.9.2018 at 06:10
 • Leave a Reply