Follow:
Häät, Tapahtumat

Inspiraatiota etsimässä Turun Häämessuilla & THE sormus

Olimme sunnuntaina siskoni kanssa, joka on myös yksi kaasoistani, Turun Häämessuilla Logomossa. Olin saanut lippuja messuille yhteensä neljä kappaletta, mutta koska kaksi muuta kaasoani olivat sattumoisin molemmat juuri reissussa tänä viikonloppuna, arvoin liput teille lukijoilleni Instagramin puolella. Onnea vielä arvonnan voittajalle, toivottavasti messut olivat mieluisat!
Olin lukenut lauantaina messuilla kävijöiltä palautetta että messuilla ei ollut muille kuin sormuksen etsijöille mitään. Olin tästä palautteesta kuitenkin erityisen mielissäni, sillä sormus oli juurikin melkein ainut “iso asia” joka meiltä uupui. Messut vierähtivätkin lähinnä koru- ja kultasepänliikkeiden pisteitä kierrellessä ja sormuksia sovittaessa. Vasen nimettömäni olikin puolivälissä kierrosta jo niin punainen ja turvoksissa sovitteluista, että päätimme pitää pikku tauon kuohuvan siivittämänä. Kun kuplivat oli nautittu, kävimme vielä lopuilla pisteillä katsomassa ja kokeilemassa sormuksia, mutta siitähän tietää että on löytänyt omansa kun mikään ei sen jälkeen tuntunut enää miltään. Samanlaiset fiilikset kun hääpukua sovitettaessa – viikon päästä on muuten korjaussovitusaika varattuna, iik!
Kultajousen pisteellä sovittamani THE sormus on siis kotimaista Princess mallistoa ja se on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Olen sormuksesta niin onnellinen, enkä millään malttaisi olla käyttämättä sitä koko ajan! Olen vaivihkaa käynyt sovittelemassa sitä sormeeni aina välillä ja ihastellut sitä hetken, kunnes olen sujauttanut sen takaisin rasiaansa odottamaan. Enää, öö…. 193 päivää. Ei paha. Olen muuten aika varma että sormuksen minulle myynyt nainen on sama, jolta aikanamme ostimme kihlat Myllyn Kultajousesta vuonna 2013. Yhtä hyvää ja iloista asiakaspalvelua nyt kuin kohta viisi vuotta sitten. En julkaise kuvia sormuksesta ennen hääpäivää, joten tulette näkemään sen vasta sitten kun se on siinä sormessa – pysyvästi.
Muita messuilla kävijöitä? Mitä tykkäsitte?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Satu

  Ihana, että se oikea sormus löytyi <3

  30.1.2018 at 18:55
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Satu, niin minustakin <3

  30.1.2018 at 19:07
 • Reply Anonyymi

  Hei Noora ja ihanaa häiden odotusta teille! Minä muinoin annoin sormuksen hankkimisen vastuu Arille enkä halunnut nähdä sormusta ennen alttaria. Sormuksen kokokin oli helppo muistaa: hääpäivä 16.5 ja koko 16.5 �� Ari hankki sormuksen jossa on 3 timanttia ja tietämättämme se oli jonkinnäköinen enne….saimme 3 timanttia lisää eli rakkaat lapsemme ❤ ja sormus on ollut kohta 31 v sormessani …että sellainen sormustarina..Terveisin entinen naapurisi Arja

  2.2.2018 at 20:41
 • Reply noorapauliina

  Aivan ihana sormustarina ♥️♥️ ja kiitos Arja :)

  2.2.2018 at 20:44
 • Leave a Reply