Follow:
Sisustaminen

IKEA + HAY


Kesällä uutisoitiin ruotsalaisen IKEAn ja tanskalaisen HAYn tulevasta yhteistyöstä. Tänään pääsin muutaman muun kanssa tutustumaan huomenna myyntiin tulevaan YPPERLIG -mallistoon ennakkoon tavaratalossa.


HAYn takana on muotoilijapariskunta Mette ja Rolf. Hayn tunnetuimpia huonekaluja ovatkin varmasti Tray -pöydät, joita näkee monissa sisustusblogeissa ja modernien kotien sisustuksessa. HAYn huonekalut ovat saaneet inspiraation arkkitehtuurista, muodista ja taiteesta. Avainsanoja ovat mutkattomuus, toimivuus ja esteettinen muotoilu.

Ennakkotilaisuudessa pääsimme tutustumaan, ihailemaan ja hipelöimään uutuusmalliston tuotteita ja olisihan noita ihanuuksia saanut jo shoppaillakin ennakkoon. Vaikka ihastuinkin muutamaan yksilöön jo toden teolla, päätin jäädä makustelemaan hankintoja vielä hetkeksi ennen lopullista ostopäätöstä. Mallisto on toistaiseksi myynnissä IKEA tavarataloissa ainakin vuoden. Uskon vahvasti että ainakin muutamat YPPERLIG-tuotteet kotiutetaan myös meille.


IKEA teki juuri sen, mitä heidän asiakkaansa ovat halunneet, mutta eivät välttämättä ole osanneet odottaa. Itse olen  ollut mallistosta todella innoissani jo siitä ensimmäisen kerran kuultuani. Ennakkotilaisuus lunasti odotukseni; kauniisti muotoiltuja tuotteita kohtuuhintaan.

Voit lukea lisää erikoismallistosta täältä.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply