Follow:
Lapset, Yhteistyö/sponsoroitu

Ihanat Muumit ilahduttavat tyttöjemme asuissa!

Yhteistyössä: Martinex

Martinex lähetti meidän tytöillemme muutaman Muumi-ihanuuden syksyn mallistosta. E:n paketissa oli ihana Vilijonkka-mekko sekä mustat Rusetti-leggingsit. Tätä suloista asukokonaisuutta ulkoilutettiin ensi kerran vieraillessamme Turun messuilla, jossa eräs vanhempi rouva tulikin ihastelemaan mekkoa ja kysyi mistä sellaisen voisi hankkia, lapsenlapset kun kuulemma ovat myös kovia Muumi-faneja. Pikkusisko sen sijaan sai samaa kuosia Vilijonkka-bodyn sekä älyttömän söpöt Rusetti-housut. E ihastui uuteen mekkoonsa heti ja erityisesti häntä kiehtoi siinä olevat taskut. A ei vielä juurikaan Muumeista välitä, mutta aina välillä hänkin pysähtyy ihmettelemään housujen lahkeessa ihastuttavaa Pikku Myytä ja saattaa rapsutella printtiä pitkänkin tovin.

Martinex on vuonna 1986 perustettu suomalainen yritys, jonka takana ovat yrittäjäpariskunta Tuula ja Risto Muinonen. Martinex on tunnettu muun muassa Iloleipuri -tuotteistaan, joita saa valikoimasta edelleen. 90-luvun alkupuolella Muumit tulivat mukaan kuvioihin ja yhteistyö jatkuu edelleen. 
Martinexin tekstiilit suunnitellaan täällä Raisiossa kuuden suunnittelijan voimin. Vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta, joka on tuotettu ilman haitallisia kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Luomupuuvilla on ekologista ja laadukasta, kestää hyvin kulutusta ja on miellyttävän pehmeä sekä turvallinen materiaali. Näitä ihania Muumi-kuosisia vaatekappaleita olisikin voinut hypistellä vaikka loputtomiin, niin pehmeiltä ja miellyttäviltä ne tuntuvat. Voit lukea lisää Martinexin vastuullisuudesta täältä.

Tyttöjen vaatekaapista löytyy muutamia Muumi-vaatteita ennestään, jotka ovat kulkeneet E:n käytön jälkeen siskontytölleni ja sieltä takaisin A:n käyttöön. Tässä huomaa hyvin vaatteiden laadun ja kestävyyden, sillä ne eivät ole menneet miksikään, vaikka niitä on pyöritetty pesukoneessakin varmasti lukemattomia kertoja – ja uskon niille löytyvän käyttäjän vielä seuraavastakin pikkuihmisestä. 
Syksyn Muumi-mallistosta löytyy jokaiselle jotakin, vauvasta leikki-ikäiseen, tytöille ja pojille. Kuosit kestävät aikaa ja laadukkaista vaatteista on iloa monelle, sillä ne todellakin kestävät vanhemmilta lapsilta pikkusisaruksille. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan!

Vilijonkka-mekko ja -body, sekä Rusetti-leggingsit ja -housut saatu yhteistyössä Martinexilta.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply