Follow:
KOTI, Lapset, perhe, Remontti

Ihanaa olla kotona

Remontti saatiin tällä viikolla siihen pisteeseen, että pääsimme muuttamaan vanhempieni nurkista uuteen kotiimme. Kuusi kuukautta muiden nurkissa, joista kolme mummini kanssa ja loput kolme vanhempieni luona ovat nyt takanapäin. Remonttia takana kolme kuukautta ja hiukan vielä edessä, mutta suurimmat raksahommat ovat nyt tehty – mahtavaa!
Uskomatonta istua omalla sohvalla, uuden kodin tuoksu nenässä ja kirjoittaa tätä ensimmäistä postausta täällä. Stressi alkaa helpottaa ja usko siihen että kaikki on valmiina ennen pikkumimmin syntymää vahvistuu entisestään. 
Oma tupa, oma lupa, ihan oma, ei kenenkään muun. Vain me kolme, kohta neljä. Onnellisuus on huipussaan, vaikka vielä on tekemistä. Kaikki sujuu kuitenkin paremmin, kun pystymme samalla asumaan täällä kun teemme pintoja valmiiksi. Sana “pinnat” tuntuu ihanalta tämän mittakaavan remontissa, loppu on niin lähellä ja kohta elämä normalisoituu – vain heittääkseen kuperkeikkaa pian uudelleen, mutta sillä hyvällä tavalla.
Vähän kaikki tuntuu vielä retkeilyltä, kun tavarat eivät ole löytäneet paikalleen. Astiat ovat kertakäyttöisiä ja vaatteet vielä IKEAn sinisissä säkeissä. Mutta kyllä tämä tästä, reilusti voiton puolella ollaan jo joka tapauksessa.
Ihanaa syksyistä lauantaita.
Noora
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Lauraidak

  voi tuo tunne on varmasti mahtava! :) Kun on pitkään ollut poissa kotoa ja toisten nurkissa niin alkaa jo kaivata sitä omaa omaa paikkaa ja kotia.

  Blogisisko Laura

  26.4.2017 at 19:12
 • Reply Craft Candidate

  Koti on aina koti, joten tunne on varmasti ollut verraton! Hyvää kevään jatkoa!

  27.4.2017 at 12:25
 • Reply Minna M

  On varmasti ollut ihana tunne! Me ei asuttu muiden nurkissa, mutta 6 ihmistä 79 neliössä 11 kuukautta oli koettelemus sekin.

  28.4.2017 at 03:33
 • Reply noorapauliina

  Moi Laura! Se kyllä oli, sanoinkuvaamattoman mahtava tunne :)

  28.4.2017 at 08:10
 • Reply noorapauliina

  Moikka, kiitos kommentistasi :) Kivaa kevättä myös sinulle!

  28.4.2017 at 08:10
 • Reply noorapauliina

  Moi Minna! Kyllä se oma koti vaan on paras paikka :)

  28.4.2017 at 08:11
 • Reply Katja/Optimismiajaenergiaa

  Varmasti ihanaa päästä omaan kotiin! Meilläkin oli pakkoremontti ja pakkomuutto kodista (kirjoitin tästä joskus enemmänkin) ja asuimme 8kk poissa. Kun pääsimme takaisin kotiin ei voinut kuin itkeä onnesta! <3 Oikein ihana vappua teille!

  29.4.2017 at 06:25
 • Reply noorapauliina

  Heippa Katja! Kuulostaa hurjalta. Mekään ei aluksi edes ajateltu että olisi hankalaa elellä muiden nurkissa mutta kyllä sitä vaan oppi arvostamaan sitä omaa kotia taas ihan erilailla. Ihanaa vappua myös teille :)

  29.4.2017 at 06:44
 • Reply Veera / Oranssia

  Puoli vuotta kuulostaa pitkältä ajalta! En oo varma, kestäiskö mun hermot. :D

  1.5.2017 at 13:14
 • Reply noorapauliina

  Moikka Veera, sitä se kyllä olikin. Yhtään pidempään ei olisi kestänyt hermot kyllä täälläkään :)

  5.5.2017 at 04:38
 • Leave a Reply