Follow:
Kuulumisia, Lapset, pikkumimmi

Ihana neljävuotias

Pikkumimmi, tuo energiaa ja iloa täynnä oleva esikoisemme täytti viime viikolla neljä vuotta. Syntymäpäiväjuhlia vietettiin sukulaisten kesken edeltävänä päivänä. On todella hassua ajatella että tuosta pienestä vauvastamme on kasvanut jo näin iso, omatoiminen ja upean oman luonteen omaava leikki-ikäinen tyttölapsi.
Mahtavan temperamentin ja päättäväisen luonteen lisäksi E on hyvin empaattinen, pikkusiskostaan huolehtiva ja kaikella rakkaudella hoivaava, lämminsydäminen ja omatoiminen tyyppi, joka uskaltaa rohkeasti olla oma itsensä. Hän solmii ystävyyssuhteita helposti ja tulee toimeen kaikkien kanssa. 
Hän haluaa tehdä asioita itse, oppia ja on utelias. Hän kysyy kun ei tiedä ja vastaa kun kysytään. Hän rakastaa kertoa tarinoita, laulaa omilla sanoituksillaan sekä tanssii aina kun kuulee musiikkia. Hän lohduttaa, halaa ja pitää kädestä. Hän on meidän ihana neljävuotias.
Asukokonaisuus saatu yhteistyössä POP&Co Helsinki
Olimme eilen neuvolassa, jossa E pääsi ensin tekemään tehtäviä ja juttelemaan neuvolatädin kanssa kahdestaan sillä aikaa kun minä odottelin aulassa. Puolen tunnin jälkeen myös minut haettiin huoneeseen ja E:n kanssa jutustelu oli kuulemma sujunut oikein kivasti. Hän oli piirtänyt meidän perheestä kuvan, heitellyt palloa, seissyt yhdellä jalalla ja hyppinyt. Taitojen lisäksi käynnillä kiinnitettiin huomiota puheen kehitykseen, joka E:llä on kuulemma oikein hyvällä tasolla. R-kirjaimen puuttumisesta ei pidä olla huolissaan ja siihen ei pidä kuulemma lainkaan edes puuttua nyt. Lopuksi E sai vielä rokotteet, jotka nekin otti reippaana vastaan.
On tuo meidän neljävee vaan kertakaikkiaan super.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply