Follow:
Lapset, perhe, terveys & hyvinvointi

Ihan pihalla

Viime päivät, tai oikeastaan viime viikot ovat olleet sateisia ja märkiä. Lähes aamusta iltaan on ollut synkkää ja vesipisarat ovat hakanneet ikkunalaudoille. Vaikka emme toki ole sokerista, kynnys ulos lähtemiseen on melko suuri, jos vettä sataa, saatikka jos sitä tulee kuin ämpäristä kaatamalla.
Eilen näkyi kuitenkin ihana aurinko, joka suorastaan huusi että nyt ulkovaatteet päälle ja pihalle! Ja niinhän me tehtiin. M oli juuri lähtenyt iltavuoroon ja me likat lähdettiin reippaalle vaunulenkille ihanan raikkaaseen ja aurinkoiseen syyssäähän.

Kiersimme vakkarilenkin, joka kestää noin puoli tuntia. Lenkkireittimme varrelle on ollut rakenteilla useampi omakotitalo, joten on ollut hauska seurata talojen valmistumista. Aika usein raksojen ohi kävellessämme huokaan helpotuksesta, että onneksi meidän osaltamme isoimmat duunit on tältä erää jo tehty. Ajatuksissani heitän tsemppipeukut ja myötätuntoylävitoset remonttireiskoille, jotka tekevät pitkää päivää saadakseen toisten (tai oman) kodin valmiiksi.

Paluumatkalla poikkesimme vielä lähipuistoon. A muuten rakastaa keinumista ja vauhtia! E oppi viime syksynä kiipeämään itse puiston isompaan liukumäkeen ja into piukeana sahaa laitetta edes takaisin. Jatkoimme pihaleikkejä hetken vielä omalla pihalla, kunnes äidin vilu ja päivällisaika ajoi porsaat takaisin sisätiloihin. Arjen pienistä iloista ja etenkin ulkoilusta, vaunulenkeistä ja puistoista, sekä siitä lyhyestäkin auringonpaisteesta saa valtavasti energiaa ja voi heti tuntea kuinka mieli virkistyy ja ajatukset kirkastuvat.

Ps. A:n piti lämpimänä ihana Name It Softshellhaalari*, joka palvelee jo neljättä mukulaa ja on edelleen täysin priimaa.

*Kaupallinen linkki, jonka klikkaaminen saattaa tuoda minulle lisätuloja.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Milla

  Suloiset tytöt <3

  20.10.2017 at 06:59
 • Reply noorapauliina

  <3

  20.10.2017 at 07:04
 • Leave a Reply