Follow:
vuodenajat

Hyvää Vappua!

Toukokuu, eli virallinen ensimmäinen kesäkuukausi on täällä! Eilen juhlistettiin Vappua ja päivä ja ilta olivatkin oikein onnistuneita, sekä lapsien että meidän aikuisten mielestä. 

Aamupäivällä lähdimme käymään Myllyssä, jossa oli muun muassa lapsille pomppulinna Vapun kunniaksi. Olimme ensimmäisten joukossa ja koko kauppakeskus oli vielä aika hiljainen, joten tytöt saivat ottaa ilon irti ihan kahdestaan! Kävimme samalla reissulla myös lounaalla ennen kuin suuntasimme takaisin kotiin.
Illalla menimme siskoni luokse, jossa valmistimme itse sushia ja jälkkäriksi nautiskelimme siskoni miehen tekemiä munkkeja ja itse tekemääni simaa, joka onnistui tänä vuonna muuten ihan superhyvin. Ohjeen naputtelinkin ennen vappua Varpublogien sivuille, käy ihmeessä ottamassa talteen ensi vuotta varten.
Ilta oli kaikin puolin onnistunut, rento ja mukava. Kiitos siitä vielä siskolle perheineen. Täksi päiväksi ei ole vielä suunnitelmia, eikä sateinen sääkään juuri houkuttele lähtemään ainakaan Vapputorille. Simaa on vielä jäljellä, sekä muutama munkkikin lähti kotiin viemisiksi eiliseltä kyläreissulta. Ehkäpä nautiskelemme niistä ja siitä että voi vain olla, koko perhe yhdessä kotona.
Ja mikä parasta, nyt on toukokuu. Tässä kuussa vietetään muun muassa Mimmimafian 2-vuotissynttäreitä, joten kannattaa pysyä kuulolla! Katsotaan saadaanko blogin Facebook sivulle seuraava satanen rikki siihen mennessä. Jos siis tiedät jonkun, joka voisi tykätä lukea blogiani, kutsu hänetkin tykkäämään Mimmimafian FB-sivusta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Krisse K

  Teidän Vappunne kuullostaa oikein hyvältä ja mukavalta. Meillä vappua on viettetty miehen kanssa ihan kahden tässä kotosalla. Kivaa Vapunpäivää Sinulle ♥

  1.5.2018 at 10:03
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Kiitos Krisse ❤️ tuo teidänkin kahdestaan kuulostaa aika luksukselta!

  1.5.2018 at 10:05
 • Reply Craft Candidate - Kahden talon väkeä

  Ihan järkyttävän herkullisen näköinen tuo munkki! Näin juuri ennen lounasta pitäisi kieltää tuollaisten kuvien esitteleminen (tai laittaa postauksen alkuun jokin varoitus mielitekoja aiheuttavasta materiaalista). ;) Mukavaa toukokuun alkua Mimmimafiaan! :)

  2.5.2018 at 08:35
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Hahahh, kiitos samoin sinulle :)

  2.5.2018 at 08:46
 • Leave a Reply