Follow:
Tyyli & kauneus, Yhteistyö/sponsoroitu

Huhtikuun #bettebox

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

Boxi saatu yhteistyössä
Sisältää kaupallisia linkkejä

Kuukausi lähenee vauhdikkaasti jo loppuaan ja Huhtikuun ja siinä samalla tällä erää viimeinen bettebox saapui ja tuttuun tapaani ehdin noutaa sen pakettiautomaatista juuri ja juuri ajoissa, ennen määräajan umpeutumista.
Miten voikin olla niin vaikeaa noutaa saapuneet paketit ajoissa? Onneksi kertaakaan pakettini ei kuitenkaan ole lähtenyt takaisin lähettäjälle, sekös vasta noloa olisikin.

Huhtikuun boxin teema on kevät ja kevään juhlat. Keväinen yllätys piti sisällään seuraavat tuotteet:

Näytteen Talikan pikakaunistavasta silmänympärysnaamiosta, joiden on tarkoitus häivyttää juonteita, silottaa ja kosteuttaa ihoa sekä laskea turvotusta. Naamiota voi käyttää päivittäin, tai vain silloin kun silmänympärysiho kaipaa virkistystä ja hoitoa. Toinen boxin testeri oli Oscar de la Rentan Bella Blanca -hajuvesi.

Himalaya Herbals kosteusvoide koko vartalolle ja kasvoille. Sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja vaikuttavat aineet ovat 100 % luonnollisia. Tuote sisältää Aloe Veraa, ananaskirsikkaa ja Intian kinopuuta. Pienellä 50 ml purkilla on hintaa noin 2,90 euroa.

Iberon luomiväriapplikaattorit pääsivät heti parempaan käyttöön, eli toisinsanoen neljävuotiaan leikkeihin ja Spidermanin sormenlämmittimiksi (tietäjät tietää). Pikkuruisista luomiväriapplikaattoreista tuli mieleen vain teini-ikä ja kamalan sävyisillä luomiväreillä tuhritut silmät. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tällainen pieni muovijäte pitäisi yksinkertaisesti kieltää kosmetiikkamarkkinoilta kokonaan.

GOT2B  Volumaniac tyvikohotussuihke lupaa upeaa tuuheutta ja kohottaa tyveä jopa 200 %. Suihketta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja tyveen, ja föönataan samalla tyveä työstäen. 150 millin puteli maksaa päivittäistavarakaupoissa 5,95 euroa.

Lumene NordicChic CC Color Correcting peitekynä on helppokäyttöinen täsmätuote, joka neutraloi ihon sävyn epätasaisuuksia vastavärien avulla. Peitekynä peittää tummat silmänaluset, häivyttää ihon punaisuutta ja kirkastaa sameaa ihoa. Peitekynää voidaan käyttää meikkivoiteen tai peitevärin alla ja hintaa kynällä on noin 15,90 euroa.

Toistaiseksi Bette box -kokeiluni jää tähän. Toiveenani olisi siirtyä pikkuhiljaa synteettisistä tuotteista luonnonkosmetiikkaan ja jos Bette Box lupaisi kaikkien tuotteidensa olevan ainoastaan luonnollisia, voisin jatkaa tilausta. Bette Box on mielestäni kuitenkin ihana lahja, jolla on helppo ilahduttaa ystävää tai muistaa vaikka omaa äitiä, nyt kun äitienpäiväkin jo lähestyy.

Tilaa Bette Box itsellesi tai lahjaksi tarjoushintaan 15,90 €* (norm. 18,90 €) täälläAlennuksen saat koodilla TOUKOBETTETarjous on voimassa 30.4.2018 asti, joten toimi nopeasti. 
*Etu (3,00 euroa) koskee normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Jatkuvan tilauksen voi päättää koska vain. Alennus koskee myös lahjatilauksia.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply