Follow:
terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus

Hollywood-kiharat helposti ja vaivattomasti

Somessa on jo hyvän tovin pyörinyt uusi villitys, jonka avulla saa muhkeat kiharat helposti ja pienellä vaivalla. Kyse on vaahtomuovisista pampuloista, joista ei ensinäkemällä ihan heti arvaisi mihin tarkoitukseen ne on tehty – niitä kutsutaan nimellä Hair Rollers.
Koska minut on helppo houkutella mukaan uusiin villityksiin, ei tämäkään ollut poikkeus muiden joukossa. Minulla sattui olemaan 10 euron lahjakortti Glitteriin ja tiesin mihin halusin sen käyttää. Sattumalta heillä oli juuri tarjous kaksi pakettia yhteishintaan 10 euroa (norm. 9,99 euroa/paketti), joten nappasin mukaani samantien kaksi. Yksi paketti sisälsi kuusi pampulaa, joten nyt minulla on niitä ruhtinaalliset 12 kappaletta.
Päätin tietenkin ottaa nämä syötävän suloiset pinkit pallerot testikäyttöön. Suositus on että hiukset ovat hieman kosteat, joten annoin niiden suihkun jälkeen hetken kuivata ennen kuin aloin rullailemaan hiusosioita vaahtomuovipallojen sisään. Ajattelin aloittaa varovasti ja rullata melko paksuja hiusosioita, mutta siitä huolimatta sain pampuloita käytettyä kymmenen kappaletta.
Koska pampulat on tehty pehmeästä vaahtomuovista, luvataan että niiden kanssa nukkuminen onnistuu myös hyvin.
Pampulat eivät tosiaan häirinneet yöunia juuri lainkaan ja ne päässä sai nukuttua paremmin kuin minkään aikaisemman kiharaviritelmän kanssa. Muutama pampula oli kuitenkin yön aikana irronnut jonka vuoksi osa takana olevista hiuksista ei ollut kihartunut ollenkaan.
Lopputulos oli siis edestä sähäkkää kikkaraa ja takaa enemmän lainemaista kiharaa. Ihan Hollywood -kiharoiksi en näitä ainakaan itselläni kutsuisi, mutta pidemmissä hiuksissa lopputulos saattaisi näyttää vielä paremmalta. Oikeastaan vekottimet eivät poikenneet juurikaan vanhanajan folio- tai sukkakiharoista, mutta käyttömukavuuss niissä oli ainakin huimasti parempi.
Koska lyhyessä tukassa kiharat vetävät helposti päätä ympäröiväksi palloksi, vetäisin etuhiuksiin vielä nopean letin pitämään etukiharat poissa silmiltä.
  
Ensi viikolla on muuten ensimmäinen kesälomapätkä, ihanaa!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply