Follow:
Lapset, perhe

Helpotusta arkeen

Prisma otti jokin aika sitten käyttöön Kauppakassi -palvelun joissain ketjun kaupoissaan. Palvelusta ensimmäisen kerran kuultuani asti olen halunnut kokeilla kyseistä palvelua. Hetkeksi koko palvelun olemassaolo oli jäänyt unholaan, kunnes viime viikolla totesin että kaupassa pitäisi käydä, M on töissä, enkä millään jaksaisi lähteä tyttöjen kanssa yksin ruokakauppaan säätämään.
Onneksemme lähellämme oleva Prisma tarjoaa kauppakassipalvelua, joten näin tilaisuuteni tulleen. Hetken palveluun tutustuttuani, latasin puhelimeeni Foodie*-nimisen sovelluksen, ja aloin näpyttelemään ostoslistaa kategoria kerrallaan. Ennen ostoslistan tekemistä sovelluksesta pystyy varaamaan aikaikkunan, milloin tuotteet haluaa noutaa. Valitsin noutoajan seuraavalle päivälle klo 15-17.
Pieniä teknisiä ongelmia sovelluksen kanssa oli, mutta pääsääntöisesti se toimi hyvin ja sitä oli helppo käyttää. Valitsin maksutavaksi “noudettaessa”, mutta ostokset voi halutessaan maksaa jo tilausta tehdestä. Ostoslista ja tilaus lähti eteenpäin nappia painamalla, todella helppoa. Ostoslista jää sovellukseen “odottaa keräystä” -tilaan, ja listaa voi halutessaan täydentää siihen asti, kunnes keräys on aloitettu.
Seuraavana päivänä ajoin Prisman Kauppakassi Noutopisteeseen, näpyttelin sähköpostivahvistuksessa saamani tilausnumeron (sähköpostissa on myös selkeät ohjeet miten noutotilanteessa tulee toimia) ja ajoin Noutopisteen ovelle. Kävin sisällä maksamassa ostokseni ja reipas nuori tyttö kantoi ruokakassit autooni ja lastasi ne takaluukkuun. Palvelulle täysi kymppi!
Aion ehdottomasti käyttää palvelua jatkossakin ja ensi kerralla myös maksaa ostokset jo tilausvaiheessa, jolloin ruokakassit tuodaan kuulemma samantien suoraan autolle. Mahtavaa! Palvelu ei ole pelkästään yksinhuoltajien tai kotiäitien juttu, vaan mikä olisi ihanampaa kuin esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeen vain noutaa valmiiksi kerätyt ruokaostokset ruokakaupan nurkalta. Vaikka kaupassa käynti on usein ihan mukavaa, ei aina energia ja aika riitä, jolloin tämänkaltaiset palvelut ovat äärettömän tervetulleita. Kaiken lisäksi palvelu maksaa vain 4.90 euroa, joka ainakin omasta mielestäni on todella vähän verrattuna säästyneeseen aikaan ja vaivaan. Myös ostoskassin kokonaishinta tuli itselleni yllätyksenä – mutta selvähän se on kun sovellus ehdottaa automaattisesti ensiksi edullisimpia tuotteita, eikä heräteostoksia yhtä Moccamaster-mittalusikkaa lukuun ottamatta tullut tehtyä.
Hauskaa alkanutta viikkoa!
Noora

*Tämä ei ole maksettu mainos, eikä linkin klikkaaminen tuo minulle lisätuloja. 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply