Follow:
terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus, Yhteistyö/sponsoroitu

Helmikuun #bettebox (sisältää alennuskoodin)

Yhteistyössä: Bette Box

Teksti sisältää kaupallisia linkkejä
Tuotteet saatu yhteistyössä
Joku varmaan muistaakin, että minulle tuli aikoinaan kotiin postissa boksi, joka sisälsi kosmetiikka- ja erilaisia hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Silloinen Livbox -nimellä tunnettu kuukausittainen kosmetiikkayllätys koki uudistuksen juuri kun lopetin tilaukseni ja nimi vaihtui Bette Boxiksi. Halusin pistää tilaukseni katkolle, koska remontin ja muuttohulinoiden keskellä boxista saadut tuotteet eivät löytäneet paikkaansa tavarasotkun keskellä ja jäivät usein käyttämättä. Näin purkkeja ja puteleita kertyi nurkkiin ja tämä tuntui kaikin puolin haaskaukselta.
Nyt kun elämä ja eläminen on tasoittunut, tai ainakin koti on pysyvä ja tavarat löytäneet paikkansa, päätin antaa Bette Boxille uuden mahdollisuuden kun sen testaamista minulle tarjottiin kolmeksi kuukaudeksi. Bette Box on siis kuukausittain asiakkaalle toimitettava yllätyspaketti, joka sisältää erilaisia kauneuteen liittyviä tuotteita tunnetuilta kosmetiikkabrändeiltä. Boxi sisältää aina 4-6 kosmetiikkatuotetta, jotka voivat olla joko uusimpien trendien innoittamia, uutuuksia tai varsinaisia klassikoita. Tuotteiden pakkaukset voivat olla joko täyskokoisia,  matkapakkauksia tai näytekokoja. Menneiden kuukausien boxit pääset katsastamaan täältä.
Helmikuun Bette Boxin tuotteet yllättivät positiivisesti ja ensimmäinen ajatukseni olikin, että nämä tulevat kyllä kaikki tarpeeseen. Herbina Gloss & Shine kosteuttava shampoo lupaa pestä hiukset hellävaraisesti ja tehdä niistä terveen ja luonnollisen näköiset. Amika Perk Up Kuivashampoo tuli kuin tilauksesta, vanhan kuivashampooni loppuessa juuri viime viikolla. Kuivashampoo on monen naisen pelastus ja itsekin vannon nykyään sen nimeen. Etenkin hiusten ollessa lyhyet, kuivashampoolla sai myös kivaa tekstuuria hiuksiin. Tämä kuivashampoo ei myöskään sisällä eläinperäisiä ainesosia ja sitä on saatavilla Sokos-tavarataloista ja kampaamoista.
Tyrniä ja pantenolia sisältävä BIO2YOU ravitseva, kosteuttava ja rauhoittava hoitovoide oli minulle aivan uusi tuttavuus. Voide antaa vahvan antioksidanttisuojan iholle ja hoitaa sekä uudistaa ihoa. Tuotteen kerrotaan muuttavan kuivan ja hilseilevänkin ihon samettisen pehmeäksi. Odotan innolla tämän tuotteen testaamista. BIO2YOU Ravitseva 24H tyrnivoidetta on saatavilla Life-myymälöistä.
Lumenen Sisu syväpuhdistava naamio sisältää luonnollisia kuorivia ainesosia karpalosta, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutetta. Boxin mukana makeana yllätyksenä oli Mentosin makeankirpeä Sour Fruit patukka, joka vei kielen mennessään ja tyhjeni melkein siltä istumalta, hups! Lisäksi posket sai punottamaan RFSU Sense me oh Yes! stimuloiva intiimigeeli. Viimeisenä ja ihan parhaana tuotteena oli ehdottomasti maailman paras huulirasva, Carmex Classic! Tätä huulirasvaa on myyty jo 80 vuotta, enkä yhtään ihmettele että niin moni vannoo tuotteen nimiin. Carmex sisältää lanoliinia, kamferia ja mentolia, joka antaa huulille miellyttävän viileän tunteen. Carmexia voi ostaa päivittäistavarakaupoista ja apteekista ja omani nappaankin aina ostoskärryyn ruokaostosten lomassa Prismasta tai Cittarista. 
Postausta kirjoittaessani vasta huomasin että huulirasvasta jäi kuvat ottamatta kokonaan, niin nopeasti tuo luottotuote sujahti laukkuun. Instastoryn puolella huulirasva kuitenkin vilahti ja jotkut saattoivat sen siellä bongatakin.
Bette Boxin kestotilauksen hinta on 18,90 euroa kuukaudessa ja se veloitetaan automaattisesti pankki- tai luottokortiltasi. Kertatilauksen hinta on sama, ja sen voi maksaa myös verkkopankkitunnuksilla. Koodilla MAALISBETTE saat maaliskuun Bette Boxin hintaan 14,90 euroa. Tarjous on voimassa 28.2. saakka, eli helmikuun loppuun. Kestotilauksessa Boxi saapuu sinulle joka kuukausi ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Mikäli haluat ilahduttaa ystävääsi, voi Boxin tilata myös lahjaksi, kuten minä edelliskesänä tein, kun halusin ilahduttaa vaikeassa elämäntilanteessa olevaa ystävää. Bette Box toimittaa myös miehille suunnattua boxia, jolla voi ilahduttaa esimerkiksi isää tai puolisoa isänpäivänä tai muuna merkkipäivänä.

Oman Bette Boxin pääset tilaamaan täältä!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Minnea Muru

  Helmikuun boxi oli kyllä edeltäjäänsä parempi, mutta pieni pettymys iski itselleni vaihtoehtoisten tuotteiden vuoksi. Olisin toivonut hoitoainetta sekä turvenaamiota :D Pitikin mennä katsomaan, mitä muut saivat!

  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/bette-box-helmikuu-2018

  12.2.2018 at 16:32
 • Reply noorapauliina

  Kieltämättä…nyt kun sanoit, Marc Anthonyn Macadamia hoitoaine olisi ollut aika kiva :)

  12.2.2018 at 16:36
 • Leave a Reply