Follow:
minä

Hei, kuuleeko kukaan?

Monen päivääkään blogia kirjoittaneen mielessä on varmasti ainakin vilahtanut kysymys Lukeeko tätä kukaan? Kiinnostaako tekstini ketään? Niin myös minun mielessäni.
Aloitin ensimmäisen blogini E:n ollessa pikkuvauva. Vauva-arki vei kuitenkin aikaa ja mielenkiintoa, jonka vuoksi blogin kirjoittaminen loppui lyhyeen. Blogin aiheet myös rönsyilivät ja punainen lanka oli kadoksissa, joka aiheutti harmaita hiuksia ja johti lopulta siihen, että kirjoittaminen loppui kokonaan.

Kun blogi- ja kirjoituskipinä syttyi uudelleen, syntyi tämä noorapauliina -blogi, jota aloin kirjoittaa viime vuoden toukokuussa. Elämäntilanne ei toki ollut yhtään vähemmän hektinen kuin ensimmäisen blogin aikana, mutta halu kirjoittaa ja tuottaa sisältöä oli omaa luokkaansa. Myös se tuki, mitä muilta bloggaajilta olen saanut tällä kertaa, on vertaansa vailla. Suuri kiitos Blogisiskoille ja Varpublogit-yhteisölle!
Vaikka blogini onkin vasta hiukan yli 1-vuotias, on ollut ilo huomata miten teitä lukijoita eksyy blogiini päivä päivältä enemmän. Jotkut tekstit tuovat liikennettä enemmän, toiset vähemmän, mutta uskon että ajan saatossa opin tuottamaan paremmin kohdennettua ja mielenkiintoista sisältöä, juuri teille.
Eilen aamulla oli ilo huomata, että blogin Facebook -sivun tykkääjissä oli mennyt satanen rikki. Jollekin luku on naurettavan pieni, minulle taas älyttömän suuri. En voisi olla kiitollisempi, kiitos.

Vaikka kirjoitan blogiani lähinnä omaksi ilokseni, teen sitä myös teille. Lukijat ovat blogin suola ja minulle on tärkeää että sisältö ja tekstit kiinnostavat lukijoitani. Otan siis mielelläni kaikenlaista palautetta vastaan, oli se sitten risuja tai ruusuja, kiitosta tai kauhistelua, kehitysehdotuksia tai postausideoita. Kaikissa asioissa minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen noorapauliinan@gmail.com tai jättää kommentin blogiin.
Ja koska kaikkea ei kannata paljastaa kerralla, elokuussa kerron teille jotain, joka mullistaa koko seuraavan vuoden ja tuo uudenlaisia tuulia myös tänne blogin puolelle. Ensimmäinen vihje löytyy tiistaina kirjoittamastani tekstistä.

Iloa jokaisen torstaihin!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Milla

  Ihana blogi <3 Jatka samaan malliin!

  20.7.2017 at 15:49
 • Reply noorapauliina

  Voi kiitos Milla <3

  20.7.2017 at 18:07
 • Leave a Reply