Follow:
Kuulumisia

Hei hei helmikuu!

Ja tervetuloa maaliskuu!

Nyt kun helmikuu vaihtui maaliskuuksi, tuntuu kuin kevät olisi kertaheitolla saapunut ilahduttamaan meitä. Toki heti kun tsekkaa lämpömittarista ulkolämpötilan, voi hyvin visusti palata takaisin talveen, heh. Siitäkin huolimatta että pakkanen paukkuu ja huitelee tämän talven ennätyslukemissa, ihana auringonpaiste ja maaliskuun ensimmäinen päivä on varma lupaus kevään saapumisesta!

Mitä sitten tapahtui helmikuussa? Ainakin seuraavat asiat.
Palasimme takaisin perhepetiin. 
Don’t ask why. Eivais, kaipasimme koko perhe yhtenäisiä kunnon yöunia ja tällä tavalla olemme saaneet nauttia niistä. Totesimme M:n kanssa melkein yhteen ääneen, että kerran ne lapset vain pieniä ovat ja tärkeämpää nyt tässä tapauksessa on se, että saamme kaikki nukuttua hyvin kuin se, että lapset oppisivat nukkumaan omissa sängyissään tai omassa huoneessaan. Niiden aika tulee vielä, mutta nyt mennään näillä.

Hääsuunnittelut etenee.
Häämekon korjaussovitus oli ja meni. Nyt odotellaan seuraavaa sovituskertaa, jolloin mekko on lyhennetty oikeaan mittaansa, sekä tehty nipistyksiä ynnä muita sieltä sun täältä. Suunnittelemani kutsut tupsahtivat postista eilen ja vielä täytyy hetki odotella ennen niiden postittamista. Lisäksi kaasojen mekot on päätetty ja tilattu, niistä kirjoittelen kokonaan oman postauksensa varmasti myöhemmin. Pidettiinpä kaasojen kanssa myös ensimmäinen suunnittelupalaveri ihanan illallisen merkeissä.  Hyvällä mallilla ollaan järjestelyiden suhteen kaiken kaikkiaan. 
Kaikki häihin liittyvät postaukset voi lukea täältä.
Kuukauden kulttuuripläjäys Turun Kaupunginteatterissa.
Olimme Turun Kaupunginteatterissa katsomassa huikeaa Taru Sormusten Herrasta näytelmää. Erityisesti mieleen jäi uskomaton Miska Kaukosen roolisuoritus Klonkkuna. Esitys on myynyt kevään näytöksiin yhteensä huikeat 19 000 lippua. Syksyn liput tulevat myyntiin maaliskuun puolivälissä ja suosittelen lämpimästi varamaan omat liput, jos tällainen spektaakkelli voisi vähääkään kiinnostaa. En ole itsekään koskaan ollut kovin kultturelli ihminen ja teatterissa käyminen ei ole koskaan kuulunut intohimoihini, mutta tämä näytös oli ehdottomasti nähtävä ja se kyllä kannatti. 
Klonkku (Miska Kaukonen) ja Sam (Hannes Suominen). Valokuva: Otto-Ville Väätäinen.

Olemme nousseet uudelle levelille ekologisemmilla valinnoilla.

Sen lisäksi että olemme päässeet testaamaan tuotteita, jotka auttavat elämään kestävämpää arkea, olemme lisäksi tehneet muitakin ekologisempia valintoja arjessamme. Ostin yhdellä kauppareissulla Prisman hedelmäosastolta kestohedelmäpusseja. Pakkasin hedelmäpussit kangaskassiin ja vein valmiiksi autoon, jotta varmasti seuraavalla kauppareissulla ne tulevat mukaan. Lisäksi olen pikkuhiljaa siirtymässä ihon- ja kauneudenhoitotuotteissa luonnonkosmetiikkaan. Uuden luonnonmukaisen puhdistus- ja hoitorutiinin lisäksi ostin ensimmäisen ripsivärini, joka on myös luonnonkosmetiikkaa. Pienistä puroista se suurempikin meri syntyy, vai mitä.

Lisäksi olemme viettäneet aikaa ystävien kanssa, olleet pulkkamäessä, luistelemassa ja omalla pihalla nauttimassa ihanasta talvisäästä, saunoneet paljon ja nauttineet perheen yhteisestä ajasta. 
Päälimmäisenä helmikuussa on kuitenkin ollut jo katse keväässä ja on ollut ihana huomata miten valoa riittää päivisin jo paljon enemmän kuin muutamia viikkoja sitten. Aamulla herätessä on valoisaa ja sitä riittää jo paljon pidemmälle iltaan asti. 
Miten teidän muiden helmikuu sujui?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Milla

  Ihania juttuja mahtunut teidän helmikuuhun <3

  1.3.2018 at 13:41
 • Reply noorapauliina

  Kieltämättä, ei ollut yhtään hullumpi kuukausi :)

  1.3.2018 at 14:23
 • Leave a Reply