Follow:
Häät

Haussa hääkengät

Kun syyskuussa olimme kaasojen kanssa sovittamassa hääpukuja,  yllätykseksi tuo THE DRESS sitten löytyikin kertaheitolla. Hääpuku lähti tilaukseen ja sain lisäksi kehotuksen ottaa seuraavalla sovituskerrällä ne kengät mukaan, jotta puvun pituus saadaan katsottua oikeaksi.
Puvun pitäisikin saapua tässä vuodenvaihteen tienoilla ja siihen mennessä nuo juhlakengät olisi siis löydyttävä, tai ainakin pituuden puolesta vastaavat samanmittaisilla koroilla. Mutta haluanko korkoja, enpä tiedä? En ole koskaan ollut oikein korkkarinaisia, joten en myöskään ole opetellut niillä kävelemään. Korkojen kanssa on toki tullut sipsuteltua tilaisuudessa jos toisessakin, mutta virallisen osuuden jälkeen korot ovat usein vaihtuneet tasapohjaisiin kenkiin pikapikaa. Jos olen saanut valita korkojen tai korottomien väliltä, olen lähestulkoon aina korottomien kannalla.
Mietinkin, että haluanko viettää tärkeän päivän epämukavissa kengissä vai antaa myös jalkojeni nauttia juhlista täysillä? Kengäthän eivät puvun alta juurikaan näy, paitsi yhdessä hääjuhlaan haluamassani leikissä.
Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen tai nude/vaalea roosa, mutta muita vaatimuksia ei kenkien suhteen oikeastaan ole. Ehkä jokin pitsinen yksityiskohta, jatkumona hääpuvun pitsille? Poimisin Biancolta tähän muutaman potentiaalisen yksilön, jotka voisivat olla minun hääkenkäni.

Tasapohjainen pitsinen ballerina värissä Beige / Cream
Mikä teille on hääkengissä tärkeintä, näyttävyys vai mukavuus jalassa? Voiko korkeakorkoiset kengät olla samalla myös miellyttävät jalassa? Olen myös pohtinut kaksien kenkien hankkimista juhlapäiväksi. Toiset kirkkoon ja alkuiltaan ja toiset loppu illaksi kun jalat alkavat väsyä. Onko teillä jo selvää minkälaiset kengät jaloissanne on tuona tärkeänä päivänä vai onko kengät kenties jo hankittuna? Tämä on nyt ensimmäinen haaste hääsuunnittelussa, joka aiheuttaa oikeasti tavallista enemmän päänvaivaa.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Hääputiikki Ribbon & Ink
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply lilli

  Kannattaa satsata mukaviin kenkiin!

  6.1.2018 at 09:42
 • Reply noorapauliina

  Kiitos lilli, olen itsekin sitä mieltä että mukavuus menee tässä tapauksessa muun edelle :)

  8.1.2018 at 12:42
 • Leave a Reply