Follow:
minä

Elä ja anna elää

Tiedättekö sen tunteen, kun et uskalla olla oma itsesi ja tuoda esiin omia ajatuksia ja ideoita tiettyjen (ja tietynlaisten) ihmisten läsnäollessa?
On ihan hiton raskasta varoa sanojaan ja olla varpaillaan koko ajan, ja pelko takalistossa odottaa että puukko isketään selkään ja kierretään vielä sen kolmesataakuuskyt astetta. Tahalliset väärinymmärrykset ja kaikki se muu turha bullshitti, mikä vältettäisiin jos jokainen jaksaisi miettiä sen kolme minuuttia ennen suunsa avaamista tai jättäisi sen avaamatta kokonaan, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa.
Ystäväni tapana on sanoa, että häntä pelottaa että hänelle neuretaan. Minä vastasin hänelle, että naura takaisin! Se, että joku nauraa ilkeyttään toiselle ja toisen epäonnelle, epäonnistumiselle ja jopa onnistumiselle, kertoo vain ja ainoastaan siitä naurajasta, eikä siitä kenelle nauretaan.
Vastapainona näille luovuuden lyttääjille, oman elämänsä Simon Coweleille on onneksi olemassa ihania, kilttejä ihmisiä, jotka aidosti ovat iloisia toisen onnesta, uskovat ja luottavat, kannustavat tekemään sitä mikä tekee sinut onnelliseksi ja inspiroivat omalla tekemisellään.

Nyt kun marittaminen on muotia ja joka toisen kotona tehty tai ainakin vähintään aloitettu, kannattaa miettiä myös sitä keitä ihmisiä haluaa pitää elämässään – kuka tuottaa iloa elämääsi ja kuka ei. Jos joku ihminen pahoittaa mielesi kerta toisensa jälkeen, kannattaako tällaista ihmistä pitää elämässään? Minun mielestäni ei kannata.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply