Follow:
minä, terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus, Yhteistyö/sponsoroitu

Eka kerta ekokosmetologilla

Kaupallinen yhteistyö: EkoKauneushoitola & Shop Karoliina K
Tukka tötteröllä ja silmät väsymyksestä punaisena tummine silmänalusineen, niska ja hartiat jumissa huonon nukkumisasennon johdosta astelin maanantaina ekokosmetologille, jossa vierailin ensimmäistä kertaa lokakuussa. Nyt olin varannut itselleni hengähdystauon ja hemmotteluhetken arjen keskelle, Uniikin holistisen kasvohoidon, joka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Ekokauneushoitolan hyvinvoinnin keskiössä on kokonaisvaltaisuus ja jokaista asiakasta hoidetaan aina yksilöllisesti kokonaisuutena.

Ennen hoitoa juttelimme ekokosmetologi Karoliinan kanssa omista tottumuksistai ja ihon- sekä ylipäätään kehonhuoltorutiineistani. Karoliina tiesi ennestään että imetän ja että minulla on pieniä lapsia, jonka johdosta olen ehkä vähän väsynyt. Juttelimme myös tulevista häistä, joita silmällä pitäen omaa kroppaa ja mieltä olisi hyvä alkaa hoitamaan hiukan paremmin viimeistään nyt.
Olen toki joskus käynyt kosmetologilla, vähintään kulmakarvojen ja ripsien siistimisessä ja värjäämisessä. Perinteisestä kunnon kasvohoidosta taitaa olla vierähtänyt ainakin kymmenen vuotta, ellei enemmänkin. Tämä viikon aloittanut parituntinen Karoliinan osaavissa käsissä tulikin enemmän kuin tarpeeseen.
Uniikki holistinen kasvohoito piti sisällään muutakin kuin vain kasvohoidon ja hoito olikin hoitolan moton mukaan kokonaisvaltainen. Hoidon jälkeen olin niin rentoutunut, etten muista koska olisin ollut niin relaksoitunut, en oikeasti varmaan ikinä. Karoliina käytti ihoni hellimisessä ihania vegaanisia Ekopharman tuotteita, jotka paitsi tuoksuivat hyviltä, myös tuntuivat iholla aivan taivaalliselta. Kulmat vahattiin ja värjättiin, ripset myös. Hoidon loppuhuipennus oli ehdottomasti päähieronta, joka jokaisen pitäisi kokea. Lopuksi sain jäädä vielä hetkeksi pötköttelemään hoitopedille rentouttavan musiikin soidessa ja siihen olisi voinut vaikka nukahtaa. Hoidon jälkeen kurkkasin peiliin ja kokeilin poskieni älyttömän pehmeää ihoa. Vau ja jes. Olin niin tyytyväinen.
Kun sitten astelin hoitohuoneesta takaisin puodin puolelle, odotti minua siellä iso kupillinen kuumaa teetä ja juttelimme vielä hetken aikaa tuotteista, joita käytettiin hoidossa ja joita sain myös kotiin kokeiluun. Ekopharman tuotteiden teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Luonnonmarjoista valmistetut tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille ja niillä on erinomainen hoitoteho. Ja mikä parasta, tuotesarja on täysin kotimainen. Karoliina oli tehnyt minulle oman hoitoreseptin ja kävimme siihen kuuluvat tuotteet sekä niiden käytön vielä läpi. Parasta koko kokemuksessa oli se, että minua oikeasti kuunneltiin ja ekokosmetologi oli oikeasti kiinnostunut juuri minusta ja minun tarpeistani ja halusi selkeästi auttaa.
Olen ehtinyt muutaman päivän ajan jo testailla näitä ihania tuotteita, mutta ne vaativat ehdottomasti oman postaussarjansa sitten kun olen kokeilujen kanssa päässyt kunnolla vauhtiin. Voin kuitenkin jo nyt suositella lämpimästi kyseisen tuotesarjan kokeilemista. Etenkin Vadelma puhdistusvaahto yllätti tehokkuudellaan minut täysin.
Kasvohoito ja ihonhoitotuotteet saatu yhteistyössä.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply