Follow:
DIY, Lapset

DIY juomapullo lapselle

Lasteni isoisä on nero. Tai oikeastaan molemmat heistä ovat, mutta nyt pappalta tuli niin hieno ja kekseliäs idea, että olen vieläkin hämilläni. Ja tiedättekö sen tunteen kun on joku loistava juttu, niin se pitää tietenkin jakaa heti kaikille?
Minun mielestäni on mahtavaa, kun joitain tavaroita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen ja keksiä niille ehkä kokonaan uuden käyttötarkoituksen. Mitäs muuta vanhasta majoneesipullosta voikaan väsätä muuta kuin kätevän juomapullon lapselle – ja miksei aikuisellekin.

Ja nyt ehkä ajattelet että “eikö mikä tahansa muovipullo sovi juomapulloksi?”- ehei, tällä pullollapa on muutama ominaisuus, jonka vuoksi se on erityisen näppärä, etenkin lapsen juomapulloksi;
Pullot ovat suht pienikokoisia, yleensä 0,2 litrasta puoleen litraan, yllä olevan kuvan pullo on 0,4 litraa. Pienen kokonsa johdosta nämä pullot sujahtavat näppärästi taaperon reppuun, tai sitten sinne äidin käsilaukkuun. Kaksilahkeiset kun tykkävät kuljettaa koko omaisuutensa taskuissa, niin mahtuupa tämmöinen pienempi malli myös sinne.
Toinen juttu, mikä tekee näistä tavallisia juomapulloja paremman on, että nämä eivät falskaa, eikä haittaa vaikka korkki jäisi auki kun pullon kiireessä heittää reppuun, sillä vesi pitää puristaa tai imeä ulos pullosta.

Eikö olekin loistava idea? Niin minustakin. En heitä enää yhtään tyhjentynyttä majoneesipulloa roskiin vaan annan niille uuden elämän juomapulloina. Nyt etenkin kun sää lämpenee ja juotavaa olisi hyvä olla koko ajan käden ulottuvilla, on moni asia ratkaistu tällä. E:n mielestä tämä on myös ihan huippujuttu ja pullosta tulee hörppäistyä vettä vähän väliä – mahtavaa! Voihan pulloon heittää myös esimerkiksi välipalasmoothiet, jotka pikkuihmisen on helppo rutistaa pullosta suoraan suuhunsa.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Johanna

  Mietin, että jääkö tuohon pulloon majoneesin hajua, joka tarttuu veteen? Saako sen pestyä hajutttomaksi? Näppärä niksi jota en olisi hoksannut itse :)

  21.5.2017 at 09:36
 • Reply noorapauliina

  Moi Johanna, meillä ei ainakaan jäänyt hajuja eikä makuja :)

  21.5.2017 at 12:37
 • Leave a Reply