Follow:
Yhteistyö/sponsoroitu

Did someone say coffee? (sisältää alennuskoodin)

Yhteistyössä: Slurp

SLURP – Vastapaahdettua kahvia, suoraan kotiin toimitettuna

Slurp on uudehko, vuonna 2014 perustettu yritys, joka tekee yhteistyötä suomalaisten kahvipaahtimoiden kanssa. Tällä hetkellä valikoimassa on jo 17 pienpaahtimon tarjoamaa kahvia! Slurpin tavoitteena on tuoda aivan uudenlainen kahvinautinto ja -elämys meidän jokaisen käden ulottuville ja Slurpin kautta tilatut kahvit toimitetaankin asiakkaille suoraan postilaatikkoon. Kahvit paahdetaan tarkasti käsityönä ja raaka-aineiksi kelpaavat vain parhaat, korkealaatuiset kahvipavut.
Koska suomalaiset ovat kahvin kuluttajina maailman kärkipäässä, on tämä palvelu meille kuin tilauksesta tehty. Voitte varmaan arvata, miten innoissaan tämä yksi kahvin suurkuluttaja oli, kun Slurpilta otettiin yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä – no, todella innoissaan!

Slurpin palvelun keskiössä on subscription -periaate, jolloin asiakkaalta veloitetaan maksu, jolla asiakas pääsee nauttimaan juuri hänen makumieltymyksiensä mukaista kahvia joka toinen tai joka neljäs viikko, 200 gramman pakkauksissa. Kahvi postitetaan suoraan paahtimolta, joten se on niin tuoretta kuin mahdollista. Kahvipussissa on myös suljinnauha, jolloin kahvi pysyy aromitiiviinä myös pussin avaamisen jälkeen.

Ensimmäinen neljästä kahvitilauksestani saapui postilaatikkoon viime viikolla. Tilausta tehdessäni valitsin toimitettavaksi sekä tummaa, että vaaleaa kahvia suodatinkeittimeen. Ensimmäinen tilaus oli tumma paahto Gran Palomar, Cafetoria Roasterylta Helsingistä. Aamukahvinautinto nousi aivan uusiin sfääreihin ja kahvin tuoreus sekä pehmeä maku suorastaan hivelivät makuhermoja.

Meidän perheessä 200 gramman pakkaus kahvia ei valitettavasti kauan kestä, joten onneksi seuraava kahvi saapuu jo vajaan parin viikon päästä. Mielenkiinnolla jo odottelen, minkälaista kahvia silloin on luvassa.

Haluaisitko sinäkin kahvia suoraan kotiin toimitettuna? Tee tilaus Slurpille täällä. Ja mikä parasta, teille lukijoille alennuskoodilla noorapauliina saat 5 euron alennuksen ensimmäisestä kahvitilauksesta, sekä ilmaisen toimituksen (Normaalisti esim. 200g tilaus 9,89 euroa + postikulut 0,99 euroa/tilausjakso 2 tai 4 viikkoa). Alennuskoodi on voimassa 5.9. saakka. Vaikka et itse joisi kahvia, tämähän olisi mitä parhain lahja kahvista pitävälle ystävälle, anopille tai vaikka naapurille, jota haluat ilahduttaa. Juhlamokassa ei ole mitään vikaa, mutta tällainen kahvielämys* joka toinen viikko osui ja upposi ainakin mulle ihan täysillä.

* Saatu kahvitilaus Slurpilta yhteistyössä bloginäkyvyyttä vastaan.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Maria

  Suomessa juodaan hirveästi hirvää kahvia. :D Nyt kun olen alkanut juomaan mustana, niin huomaan kuinka kitkeriä kaupan perus vaaleapaahtoiset kahvit ovat. Onneksi on parempiakin kahveja tarjolla. :)

  30.8.2017 at 11:01
 • Reply noorapauliina

  Itse normaalisti "pilaan kahvini maidolla", mutta näitä vähän parempia juo kyllä mielellään myös mustana! Makueron todella huomaa.

  30.8.2017 at 11:08
 • Reply Laura / Chic Conservative Chanel

  Itsekin ihastuin Slurpin konseptiin täysin! Huomasithan muuten, että sieltä on mahdollista tilata myös esimerkiksi 400 gramman toimituksia tuon 200 gramman sijasta :)

  7.9.2017 at 13:55
 • Reply noorapauliina

  Tää on kyllä ihan huippujuttu kahvin ystäville! Joo itseasiassa jälkikäteen huomasin että myös 400g toimitus mahdollinen, ensi kerralla sitten :)

  7.9.2017 at 14:28
 • Leave a Reply