Follow:
minä, parisuhde, Vanhemmuus

Deittiviikonloppu

Tämä viikonloppu on siinä mielessä erityinen, että meillä on M:n kanssa treffi-ilta. Molemmat tytöt ovat menossa yökyläilemään ja me saamme viettää laatuaikaa ihan kahdestaan pitkästä aikaa. Tarkoituksena olisi mennä elokuviin ja sen jälkeen vielä myöhäiselle dinnerille, mikäli jaksamme valvoa niin myöhään, haha!
Yritin eilen selailla Finnkinon sivuilta siellä tällä hetkellä näytettäviä elokuvia, emme vain oikein osaa päättää mihin leffaan hyödynnämme E:n kummitädiltä joululahjaksi saamamme lahjaliput. Olin vähän pettynyt, kun tällä hetkellä ei pyöri mitään kauhuelokuvaa. Jotenkin iltanäytös ja selkäpiitä karmiva horrori on aina niin kiehtova yhdistelmä. Toisaalta joku vähemmän aivonystyröitä rasittava hillitön komedia voisi olla tällä hetkellä antoisampi kokemus näille äiti- ja isi-aivoille. 
Tämän illan ja huomisen aamun ja aamupäivän suunnitelmat ovat siis nauttia hiljaisuudesta, kahdenkeskisestä ajasta, nukkua hyvin ja pitkään. Sunnuntaina pikkuihmisten palatessa kotiin jaksamme sitten taas hyvin levänneinä olla vähän parempia vanhempia rakkaille pikkumuruillemme.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply