Follow:
minä, Varpublogit

Blogin vuosi 2017

Huh. Vuosi 2017 lähenee loppuaan ja on aika pistää vuosi pakettiin ja valmistautua uuteen vuoteen 2018. Mitä tämä sitten tarkoittaa blogin kannalta? Mennyt vuosi on ollut niin huikea kokonaisuudessaan niin blogin ja bloggaamisen, kuin kaiken muunkin kannalta. Mutta keskityn tässä tekstissä nyt niihin blogiin liittyviin asioihin. Kaikkea vuoden aikana tapahtunutta on vaikea kiteyttää yhteen postaukseen, mutta yritetään.

Postaukset

Vuoden aikana olen julkaissut yhteensä tämä teksti mukaan lukien 153 postausta. Eniten postauksia kirjoittelin Lokakuussa, jolloin olen julkaissut kaikkiaan 19 tekstiä. Vuoden luetuimmat postaukset ovat DIY Juomapullo lapselle, No se tonttuovi ja DIY paper box. Kiinnostavimmat aiheet blogissani ovat selkeästi olleet Remontti, Koti ja DIY -tunnisteiden alta löytyvät postaukset. Googlen kautta olette löytäneet tienne blogiini useimmiten Tonttuovi -hakusanalla.

Blogin uudistukset

Blogin ulkoasu on vuoden sisällä kokenut uudistuksen kahteen kertaan uudella teemalla ja suurin mullistus oli blogin nimen muuttuminen Noorapauliinasta Mimmimafiaksi lokakuussa. Blogi sai myös oman domainin, eli verkkotunnuksen. 
Toukokuussa blogistani tuli osa Varpublogit -yhteisöä, joka kokoaa yhteen Turun alueella ja Varsinais-Suomessa vaikuttavia blogeja ja bloggaajia. Yhteisön myötä olen saanut tutustua aivan mahtaviin tyyppeihin ja saanut omalle lukulistalle mitä mielenkiintoisempia blogeja. Yhteisön tuki bloggaamisessa on ollut mittaamattoman arvokasta ja on ollut ilo jakaa ajatuksia samanmielisten kanssa samoista mielenkiinnon kohteista ja intresseistä. Varpublogien ihanat blogit löytyvät täältä.

Yhteistyöt

Olen vuoden aikana saanut tehdä mielenkiintoisia yhteistöitä upeiden yritysten ja yrittäjien kanssa ja osan kanssa yhteistyö jatkuukin ensi vuoden puolelle. Yhteistöiden myötä olen saanut järjestää teille arvontoja, sekä tarjota alennuskoodeja hyödynnettäväksenne. Parasta yhteistöiden tekemisessä onkin juuri se, että saan tarjota myös teille jotain. Kiitos kaikille arvontoihin osalllistuneille ja jos onni ei vielä ole suosinut, ei hätää. Arvontoja on varmasti luvassa myös jatkossakin. 
Ensimmäinen yhteistyöni oli monillekin tutun By Pinjan kanssa toteutettu, jolloin sain tarjota teille ihka ensimmäisen alennuskoodin.
Kaikki yhteistyöpostaukset löytyvät tunnisteen Yhteistyö/sponsoroitu alta. Tulossa yhteistöitä on ainakin Tupalanmäen Puodin, sekä Aveon kanssa. Lisäksi olemme mukana ensi vuoden alusta alkavassa IKEA Kestävämmän arjen testaajat projektissa, josta tulen päivittämään kuulumisia myös oman blogini puolella.

Lukijat

Enpä olisi vielä vähän aikaa sitten uskonut, että minun pikkuruinen blogini kiinnostaa ketään. En olisi uskonut alkuvuonna, että loppuvuodesta teitä on siellä lukemassa meidän perheen arjesta, remonttiprojektista ja sisustusjutuista noin hurja määrä. Faktahan on se, että vaikka kuinka tätä tekisi omaksi ilokseen, teillä lukijoilla on ihan äärettömän suuri rooli koko hommassa. On ihan eri asia kirjoittaa tekstejä itselleen omaksi iloksi ja muistoksi, kuin sadoille ja jopa tuhansille ihmisille siellä ruudun toisella puolella. Jo se, että voin tuoda jotain lisäarvoa edes yhdelle lukijalle, on minulle voitto. Jos joku saa blogistani jotain irti, apua omaan arkeensa, vinkkejä tai ideoita, vertaistukea tai mitä tahansa muuta, olen onnistunut siinä mihin olen aikoinaan ryhtynyt. 
Tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen tähän päivään mennessä blogissani on vieraillut tuhansia kävijöitä ja blogini sivujen katseluita samalta ajalta on kertynyt kymmeniä tuhansia. Blogin huippukuukausi oli lokakuussa, jolloin uniikkeja vierailijoita oli huikeat 5110 kappaletta. Nöyrin kiitos teistä jokaiselle. 
Kiitoksena kuluneesta vuodesta haluan arpoa yhdelle teistä yllä olevissa kuvissakin näkyvän  Ferm Living Sculpt Vase Pod -maljakon yhteistyössä Aveon kanssa. Arvonta löytyy Mimmimafian Facebook -sivulta.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply lilli

  Kiitos kuluneesta vuodesta, odotan innolla mimmimafian vuotta 2018

  30.12.2017 at 21:04
 • Reply noorapauliina

  Kiitos lilli, mukava kuulla! :) ❤️

  31.12.2017 at 07:47
 • Leave a Reply