Follow:
Uncategorized

Bloggaajien ilta: Herkku ja Lahja Murena (sis. alennuskoodin)

Vierailin viime viikon keskiviikkona Salossa, nimittäin Herkku ja Lahja Murenassa järjestettiin jo perinteeksikin muodostunut Bloggaajien ilta. Iltamat olivat itselleni ensimmäiset, kuten itseasiassa koko vierailunikin liikkeessä ylipäätään. Olen kuitenkin kuullut tuosta ihanasta liikkeestä ystävältäni Millalta, joka asustelee Salossa ja vierailee Murenassa säännöllisesti.

Meitä vieraita, eli bloggaajia hemmoteltiin oikein toden teolla ja Murenan pöydät notkuivat kaikista ihanista tarjottavista. Herkkujen joukossa oli myös niin kutsuttua nyhtöleipää, jota testailinkin jo myös täällä kotona. Täydellinen nopea herkku tarjottavaksi vieraille tai omaan aamu- tai iltapalapöytään. Herkkuja nautistekellessamme saimme kuunnella upean Mayn rohkeiden naisyrittäjien tarinaa yrityksen takaa sekä ihailla heidän silmiä hivelevää, mutta erityisen käytännöllistä ja arjen läheistä tuotevalikoimaansa. Myös Murenasta Miina ja Toni kertoivat heidän toiminnastaan, sekä monipuolisesta ja laajasta tuotevalikoimastaan aina ruuanlaitosta kodin- ja lastenhuoneen sisustukseen. 

Saimme maistella Murenan oman tuotesarjan Murena Decon hilloja, joita lähtikin myös kotiin viemisiksi ja E:n kerhotädeille lahjaksi kuluneesta vuodesta. Lisäksi mukaan saadussa goodiebagissa oli juurikin Mayn tiskiainetta, kaksi tyylikästä Musta 5101 tiskiharjaa sekä Murena Decon silityssuihke. Silityssuihke on muuten älyttömän näppärä tuote, jos on vähintäänkin yhtä laiska silittäjä kuin itse olen. Silityssuihkeella suoristuu niin vaatteet kuin verhotkin. Testattu on ja toimii!

Koodilla BLOGIKEVÄT saat -10% Herkku ja Lahja Murenan verkkokaupasta (normaalihintaisista tuotteista) 23.7. asti.

Erityisen iloinen olen Salossa vietetystä bloggaajaillasta, koska sain samalla reissulla syyn kyläillä Millan kauniissa kodissa. Millan maalaisromanttisella vivahteella ja rakkaudella sisustettua kotia pääset ihailemaan hänen omasta blogistaan Puinen unelma.
Muista myös Mimmimafian FB– ja Instagram-tileillä käynnissä oleva synttäriarvonta, jonka palkintona on 40 euron lahjakortti ihanan LuKLabelin verkkokauppaan. Arvontaan on aikaa osallistua torstaihin 31.5. asti. Onnea arvontaan!
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply