Follow:
Before & after, KOTI, Remontti

Before & after: kylpyhuone

Viimeisestä Before & after -postauksesta onkin vierähtänyt hyvä tovi ja seuraavaksi onkin aika ottaa tarkastelun alle kylpyhuoneemme. Valitettavasti en löytänyt yhtään kuvaa kylpyhuoneesta ennen, mutta tässä kuvia jotka on otettu remontin keskeltä:

                     
                      

Kylpyhuoneen yhteydessä on tietenkin myös sauna ja sen esittelinkin teille jo tässä postauksessa. Kylpyhuoneemme on melkoisen tilava, yhteensä 9,5 neliötä. Olemme yhdistäneet tähän tilaan sekä suihkun, että niin sanotun kodinhoitotilan. Kodinhoitonurkkauksella oli suunnitteluvaiheessa muutama kriteeri; kaappiin asennettavat pyykkikorit sekä tarpeeksi tilaa kosmetiikka-, hiustenhoito- yms. tuotteille. Kaapistot ovat täysin samat mitä keittiössämmekin on käytetty, tasoa myöten. Halusimme yhtenäisen ilmeen ja koska ihastuimme keittiön kaappeihin ja tasoon täysin, tiesimme heti että haluamme käyttää samoja materiaaleja ja tuotteita myös kodinhoitotiloissa.

Laattoja valitessamme halusimme luoda karua ja betonimaista tuntua, joten päädyimme suuriin harmaisiin seinälaattoihin ja pieniin samanvärisiin lattialaattoihin. Kontrastia tuomaan valitsimme kylpyhuoneen kahdelle seinälle samankokoista, kiiltävää, valkoista laattaa. Nyt yhdistetty kodinhoitotila ja kylpyhuoneemme näyttääkin tältä:

Pyykkietikka (ensimmäinen pullo vasemmalta) saatu Annemari’s.

Suihku on Damixan sadesuihku mustilla yksityiskohdilla, johon ihastuimme kertaheitolla. Olimme tienneet että haluamme ehdottomasti suurehkon sadesuihkun ja kun näimme tämän, tiesimme heti että haluamme juuri sen. Mustat yksityiskohdat jatkuvat suihkun viereen seinään kiinnitetyillä mattamustilla säilytyskoreilla, jotka on tilattu H&M:ltä.

Omaa silmää kylpyhuoneemme miellyttää edelleen joka päivä. Säilytystilaa on riittävästi, joten purkit ja putelit on saatu kätkettyä kaappien uumeniin. Ainoastaan pyykinpesuaine ja pyykkietikat ovat esillä, ovathan niiden pakkauksetkin niin kauniita ettei niitä raaski piilossa pitää.

Mitä tykkäätte meidän kylppäristä?

Kaikki Before & after -postaussarjan tekstit voit lukea täältä
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply lilli

  Vanhan kylpyhuoneen nähneenä täytyy sanoa, että muutos on ollut upea:)

  22.4.2018 at 10:14
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Voi kiitos lilli ❤️

  22.4.2018 at 10:24
 • Reply Tytti-Kaarina

  Oi, miten ihana kylppäri! <3

  22.4.2018 at 15:02
 • Reply Noora / Mimmimafia-blogi

  Voi kiitos 😍

  22.4.2018 at 15:13
 • Leave a Reply