Follow:
Tyyli & kauneus, Vaatteet & pukeutuminen, Yhteistyö/sponsoroitu

Banana, banana, banana!

Yhteistyössä SARAH DESIGN
Tyttöjen housut sekä oma mekko saatu yhteistyössä

Viime vuoden loppupuolella törmäsin Instagramin feedissä aivan ihanaan uuteen tuotemerkkiin, johon ihastuin siltä istumalta. Kyseessä on Saara Lintulan vaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys Sarah Design.
Saara on tehnyt töitä omien mallistoidensa parissa nyt kymmenisen vuotta. Kaikki vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Kuopiossa ja niiden valmistukseen käytetään laadukkaita kankaita, jotka ovat aina luomulaatuisia. Saaran vaatteissa arvostetaankin laatua, puettavuutta ja hauskaa ilmettä. Kankaiden kuosien suunnitteluun kumpuaa inspiraatiota afrikkalaisista perinnekuvioista ja lisäksi Sarah Design tekee yhteistyötä suomalaisten tekstiilialan ammattilaisten kanssa.

Valitsin Sarah Designin mallistosta itselleni tämän ihanaakin ihanamman Bansku mekon ja tytöille samistelupöksyiksi Heimo baggyt. Baggyjen kuosi sytytti heti, ja en pistäisi pahakseni jos saisin itselleni esimerkiksi leggarit samalla kuosilla. Baggyjen kuosin on suunnitellut Taru Heimonen, kun taas Banskut on Sanni Takkisen käsialaa. Kaikkien mallien suunnittelusta vastaa Saara itse ja vaatteiden lisäksi Sarah Designilta voi ostaa myös kankaita.

Lisäksi Saara lähetti minulle viime vuoden mallistosta ihanan, ihanan, ihanan merinovillaisen headwrapin nahkaisella yksityiskohdalla joka olikin ensimmäinen tuote jonka Instagramissa viime vuonna bongasin ja johon ihastuin täysin. Headwrap sopii täydellisesti harmaan villakangastakkini kanssa, jossa on mustat nahkaiset hihat ja vyö. Tätä täydellistä komboa ehdinkin jo hehkuttaa Instagramin puolella. Näitä on muuten tulossa myyntiin verkkokauppaan taas syksyllä, joten kannattaa pysyä kuulolla jos halajat sellaisen myös itsellesi.

Vaatteet tuntuvat ihanilta ja kankaat laadukkailta. Baggyjen taskuissa on hauskat nahkaiset yksityiskohdat ja lahkeissa kätevät resorit, joten ei haittaa vaikka housut olisivat hiukan pitkät – jolloin taas niiden käyttöikä on paljon pidempi, joka on lastenvaatteissa aina iso plussa. Bansku mekossa parasta on mallin leikkaus, jonka ansiosta se istuu melkeinpä minkä malliselle kropalle tahansa. Mekkoa voi tosiaan käyttää pituutensa ansiosta sekä leggareiden, että vaikka farkkujen kanssa. Ja piilotaskut siitä löytyy myös, mikä on myös ehdottomasti plussan arvoinen juttu.

Sarah Designia kannattaa ehdottomasti seurata sekä Facebookissa että Instagramissa.

Sain myös teille jotain kivaa arvottavaksi, joten kannattaa ottaa myös instagramtilini seurantaan, mikäli sitä et ole vielä tehnyt. Arvonta on jo käynnissä!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Krisse K

  Oletpa päässyt tekemään mukavaa yhteistyötä. Tosi kivoja vaatteita ja kuoseja. Itse voisin myös huolia tuollaisella kuosilla leggarit kuin sun tytöilläkin. Ihanat ♥

  20.3.2018 at 04:26
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Krisse❤️ Ja niinpä, on kyllä kivaa kun blogin kautta välillä pääsee tekemään näin kivoja juttuja :)

  20.3.2018 at 04:36
 • Leave a Reply