Follow:
Lapset, terveys & hyvinvointi, Tyyli & kauneus

Apua atoopikon iho-ongelmiin luonnonmukaisesti

Kun E oli vähän päälle yksivuotias, alkoi hänelle sään kylmetessä ilmetä taiveihottumaa, joka aika-ajoin äityi melko pahaksi ja tyttö saattoi raapia kyynärtaipeensa ihan verillekin asti. Teimme nopean johtopäätöksen atooppisesta ihosta, josta myös M on kärsinyt lapsuusiällä. Olimme kokeilleet  neuvolan ohjeesta erilaisia rasvoja bebanthenista kortisonivoiteeseen, jota ei kuitenkaan suositella käyttämään pitkiä aikoja kerrallaan, saatikka rikkinäiselle iholle. Kortisonivoiteesta oli apua hetkellisesti, mutta vaiva uusiuitui aina melko nopeasti uudelleen.

Törmäsin viime keväänä Facebookissa Miia Metson julkaisuun Egyptian Magic -voiteesta, josta oli ollut apua heidän tyttönsä atooppiseen ihottumaan. Ajattelin samantien, että tuota voidetta on pakko kokeilla, jos siitä olisi meillekin apua. Ja niinhän siitä olikin! Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen E:n kyynärtaipeet näyttivät jo paljon paremmalta ja viikon rasvailun jälkeen punotus oli lähes kokonaan poissa. Jatkossa rasvailemme tällä ihmevoiteella heti kun ihottuman ensioireita alkaa ilmestyä, eikä näin ylly enää niin pahaksi että taipeet olisivat rikkiraavitut.

Egyptian Magic voide on täysin luonnonmukainen ja se sisältää ainoastaan oliiviöljyä, mehiläisvahaa, hunajaa, mehiläisen siitepölyä, kuningatarhyytelöä ja mehiläiskittivahaa, eikä mitään muuta.  Tuote valmistetaan Yhdysvalloissa, eikä siihen lisätä lainkaan säilöntäaineita, alkoholia, vettä, lisäaineita tai hajusteita, eikä se sisällä parabeeneja. Ihottuman lisäksi voide sopii muun muassa myös hiusten ja kynsinauhojen hoitoon, ja voipa sitä käyttää myös kasvo- ja vartalovoiteena. Se kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa ihoa. Ostopaikasta riippuen hintaa 50ml putelille tulee 30-40 -euroa ja purkki on todella riittoisa.
Jos lapsesi tai itse kärsit atooppisesta ihottumasta, tämä tuote on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Tämä ei siis ole maksettu mainos vaan täysin oma-aloitteinen rehellinen mielipide tuotteesta joka toi avun meille ja haluan jakaa tämän myös teille, sillä jollekulle rasvasta voi olla todella suuri apu, kun tuntuu että kaikki muu on jo kokeiltu, eikä mikään tunnu auttavan.
Oletteko kokeilleet tätä ihmerasvaa?
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Sanna_Kototeko Blog

  Tääpä kuulostaa hyvältä! Voisin hankkia mun miehelle. Hänen kädet on ihan kauheassa kunnossa. Mistä tätä siis saa?

  29.11.2017 at 18:45
 • Reply noorapauliina

  Moi Sanna! Mä ostin omani Ruohonjuuresta, mutta uskoisin että myös muissa luontaistuotekaupoissa voi olla.

  29.11.2017 at 18:46
 • Leave a Reply