Follow:
Lapset, terveys & hyvinvointi

Apua atoopikon iho-ongelmiin luonnonmukaisesti vol. 2

Kirjoitin aikaisemmin tuotteesta, jolla olemme vihdoin ja viimein saaneet E:n atooppisen ihottuman runtelemat kyynärtaipeet kuntoon. Ekokosmetologi Karoliina, jonka pakeilla vierailin joulukuussa ihanassa kasvohoidossa, oli lukenut samaisen postauksen ennen tapaamistamme ja kotiin mukanani viemässä tuotepaketissa oli ajateltu myös esikoistamme!

Ekopharma Kuutin Omppu Hoitovoide on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle, mutta sitä voi käyttää vaikka koko perhe. Vaikka en Egyptin ihmevoiteen jälkeen uskonut päätyvämme enää mihinkään muuhun voiteeseen, annoimme tietenkin myös Ompulle mahdollisuuden, onhan tämä hinnaltaankin huomattavasti edullisempi kuin ihmesalva.
Siirryimme salvasta hoitovoiteeseen muutaman päivän tauon jälkeen ja jatkoimme ylläpitorasvausta uudella tuotteella, eikä ihottumaa ilmestynyt. Pakkaskelien myötä myös pikkusiskon taipeet ovat alkaneet kutiamaan ja viheliäinen vaiva kiusaa nyt molempia tyttöjämme. Omppu on siis ollut kovassa käytössä ja sillä olemme saaneet molempien ihottumat kuriin.

Egyptin ihmevoiteesta keskustellessa moni on nostanut esille sen epämiellyttävän tuoksun. Omaan nenääni salva ei haise miltään, korkeintaan juurikin hajuttomalta. Ekopharman Omppu sen sijaan tuoksuu, miedosti ihanan kirpeältä ja raikkaalta omenalta. Joidenkin nenään tuoksu saattaa olla liiankin voimakas mutta tällaiselle tuoksuttelijalle se on juuri sopiva. Tuoksut ovat kuitenkin luonnonmukaisia, eikä tuote sisällä keinotekoisia hajusteita.
Kuten muutkin Ekopharman tuotteet, myös Omppu hoitovoide on vegaaninen, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet myös valmistetaan ja pakataan pienissä erissä Helsingin Roihupellossa ekologisena lähituotantona.

Oletteko te kokeilleet Ekopharman tuotesarjoja?

Muista käytössäni tällä hetkellä olevista Ekopharman tuotteista voit lukea täältä.

Ekopharma Kuutin Omppu Hoitovoide saatu Tupalanmäen Puodilta.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Mere

  Oi! Tätä meidän pitäisi kokeilla, kaipailen kovasti jotain ihmerasvaa meidän neidin kuivalle iholle.

  22.2.2018 at 15:26
 • Reply noorapauliina

  Moi Mere! Kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

  22.2.2018 at 16:06
 • Leave a Reply