Follow:
DEEP, minä

5 x kolme hyvää

Ihana Jenni kirjoitti blogissaan Arjen hyvyyksistä, joka on osa blogeissa kiertävää haastetta, jonka tarkoituksena on nostaa esille elämässä olevia hyviä asioita. Salaa olin toivonut saavani kirjoittaa aiheesta itsekin, ja ilokseni Jenni heitti haasteen myös minulle.
Tässä viisinkertaiset kolmet hyvät elämässäni, olkaa hyvät.

Kolme hyvää asiaa päivässäni

Nukuimme koko perhe aamulla kymmeneen asti. Kuopuksen yöt ovat olleet melko katkonaisia viimeisen viikon (tai kaksi, en edes muista tarkalleen) joten pitkät yöunet tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Vaikka unta ei riittänytkään ihan yhteen soittoon, ei keskellä yötä heräily tuntunut ollenkaan niin riipaisevalta, kun sai aamulla nukkua normaalia pidempään. 
M:n vapaapäivä. Olemme saaneet viettää lähes koko viikon yhteistä aikaa koko perheen voimin, sillä M viettää para-aikaa niinsanottua talvilomaa. Kun kotia ja arkea pyörittää välillä kahden hengen voimin useamman päivän putkeen, saa kivasti kerättyä energiaa ja voimia tulevaan, vaikka viheliäinen flunssa onkin yrittänyt ottaa yliotetta jo muutaman päivän ajan.
A sanoi ekan kerran selkeästi “äiti”. Oikeastaan tämä tapahtui jo eilen illalla mutta on toistellut sanaa tänään aina pyydettäessä.

Kolme hyvää asiaa minussa

Olen luonteeltani positiivinen. Yritän aina löytää asioista niiden hyvät puolet ja kääntämään ikävätkin asiat voitoksi. Aina se ei ole yhtä helppoa, mutta tällainen ajattelutapa antaa ihan hirveästi voimaa ihan siihen arkiseenkin elämään. Ylämäen jälkeen tulee yleensä aina alamäki, paistaa se aurinko risukasaankin ja sitä rataa.
Olen yrittelijäs ja päämäärätietoinen. Saatan innostua asioista nopeastikin ja lähteä viemään niitä eteenpäin nopealla aikataululla. Olen myös toiminnan ihminen ja harvemmin jään jahkailemaan asioita. Tämä voi kääntyä joskus myös itseäni vastaan, mutta pääsääntöisesti pidän sitä hyvänä ominaisuutena itsessäni.
Haluan auttaa muita ja välitän aidosti. Jos minulta kysytään jotain, yritän aina auttaa parhaani mukaan. Jaan tietoani ja taitoani mielelläni muille, enkä panttaa asioita itselläni, koska miksi tekisin niin? Voin aina oppia ja opetella lisää, eikä muiden kanssa jaettu tieto ole minulta pois. Välitän muista ihmisistä ja pyrin aina löytämään ratkaisun erilaisissa pulmatilanteissa, kun minulta pyydetään apua (ja välillä ihan pyytämättäkin, heh).

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Perhe. Meidän nelihenkinen tiimi. Paras kaikista.
Oma koti. Talo jonka kanssa minulla on yhteistä historiaa koko elämäni ajan. Talo jonka olohuoneessa olen saanut nimeni ja jossa kasvatan nyt omia lapsiani. Olen ikuisesti kiitollinen isoäidilleni siitä, että saimme mahdollisuuden antaa heidän talolleen niinsanotusti uuden elämän ja rakentaa ja tehdä siitä omanlaisemme. Hurja ajatella että siitä on jo kaksi vuotta, kun luovutimme oman rivitaloasuntomme uusille omistajille ja siirryimme asuttamaan tätä taloa isoäitini kanssa ennen remontin alkamista. Kevät tuo silloin läpikäydyt tunteet ja ajatukset aina pintaan. 
Unelmia pitää aina olla, sekä yhteisiä että niitä ihan omia. Minulla on tänä päivänä uusia unelmia ja ne ovat muuttaneet kovasti muotoaan siitä, mistä unelmoin esimerkiksi viisi tai kymmenen vuotta sitten. Unelmille pitää antaa tilaa ja aika usein kun ne sanoo ääneen, saattaa niiden toteutuminenkin olla askeleen lähempänä.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Opintojen valmistuminen. Koulun lähipäivät loppuvat tänä keväänä ja loppunäytön jälkeen ammattitutkinto on valmis. Aika huippua!
Ystävien vauvat. Moni ystäväni saa tänä vuonna vauvan! Suurin osa ajoittuu jo tälle keväälle, ja onpahan vuodessa vielä aikaa uusillekin vauvauutisille, jotka ovat muuten aivan parhaita kaikista <3 
Häät, joita juhlitaan elokuussa.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Kirjoitan siitä mikä minua kiinnostaa ja mikä tuntuu hyvältä. Kirjoitan aidoista ajatuksista ja tunteista, välillä hyvistä ja välillä ei niin positiivisista. Haluan pitää blogini elämänmakuisena, joka ei kuitenkaan välttämättä rajoitu pelkästään tiettyihin raameihin, vaan ennemminkin ajatusten ja tunteiden pelikenttänä, jonne voi silloin tällöin tuoda myös vähän kevyempiä aiheita DIY-ohjeista kosmetiikka- ja lastenvaatepostauksiin.
Blogini on osa Varpublogeja, josta olen edelleenkin todella iloinen. Olen saanut Varpujengistä mahtavia uusia tuttavuuksia ja oppinut paljon uutta bloggaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä.
Haluan blogillani antaa lisäarvoa myös lukijoille. Olkoon se sitten vertaistukea syvällisemmissä pohdinnoissa tai alennuskoodeja ja arvontoja kevyempien juttujen yhteydessä. Myös DIY- ja askartelujutuista toivon olevan iloa itseni lisäksi myös teille siellä ruudun toisella puolella.

Parasta tällaisissa haasteissa on se, että sen saa lopuksi heittää myös muille. Haastankin Puinen unelma -blogin Millan, Journey of the dreams -blogin Bettinan sekä Jennin -blogin Jennin kirjoittamaan oman elämänsä kolme hyvää viidestä eri kategoriasta.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply