Follow:
KOTI, Lapset, Sisustaminen, vuodenajat, Yhteistyö/sponsoroitu

5 + 5 joululahjavinkkiä

Yhteistyössä Aveo

Joulukuu lähestyy, itseasiassa marraskuu on jo yli puolen välin. Näin aikuisiällä Joulun odotus sujuu huomattavasti helpommin kuin lapsena, päivien kiitäessä toinen toisensa ohi pikavauhtia. Ei ehdi malttamattomana mennä ajoissa nukkumaan jotta seuraava päivä tulisi nopeammin, saatikka into piukkana laskea aamuja THE päivään.

Ja koska kiire, myös joululahjaostosten hankkiminen aiheuttaa aika ajoin päänvaivaa. Missä välissä sitä ehtisi ottamaan aikaa ja lähtemään kiertelemään kauppakeskuksia yksin ja vielä ajan kanssa. Ei mikään helppo nakki. Onneksi nykyihmisen jouluostoskriisiin helpottaa verkkokaupat, jolloin ei tarvitse lähteä niin sanotusti merta edemmäs kalaan, vaan voit tehdä joululahjaostokset näppärästi kotona. Tunnelmaa nettishoppailuunkin voi luoda sytyttämällä kynttilöitä ja lämmittämällä glögit läppärin näpyttelyn lomassa.
Olen itse suunnitellut joululahjaostosten tekemistä verkossa, ja kokosinkin tähän viisi joulahjavinkkiä aikuiselle ja samanmoiset lapselle pukinkonttiin paketoitavaksi.

1. OMM designin Letter Board löytyy jo melko monen kotoa ja on oiva lahja sellaisesta haaveilevalle tai vaikkei saaja olisi osannut sitä edes toivoa. Kirjaintaulu nimittäin sopii lähestulkoon kotiin kuin kotiin muistitauluksi tai vaikka juhlapöydän koristeeksi kertomaan menun sisällön. Uniikin lahjasta saa kirjoittamalla tauluun viestin saajalle ennen paketointia.

2. House Doctor patalappu oli rakkautta ensi silmäyksellä! Kertakaikkiaan ihana somiste keittiöön, jolle varmasti löytyy myös käyttöä. Lahja sopii niin ruuanlaitosta nauttivalle naiselle kuin miehellekin.

3. Ferm Living Pod posliinimaljakko on kaunis ja ajaton. Sen väri ja muotokieli miellyttävät ainakin allekirjoittaneen silmää. Näkisin maljakon kotonamme keittiön pöydällä ja sujauttaisin siihen muutaman valkoisen neilikan. Tai ehkä sittenkin jotain täysin vihreää.

4. House Doctor lehtiteline on ehdoton lempparini ja meille onkin itseasiassa tulossa tällainen kotiin. Lehtien säilyttäminen ennen lehtiroskikseen viemistä tuo omat haasteensa ja jos sen voi tehdä kauniisti, niin miksei?

5. House Doctor Nod valaisin on myös ollut meillä harkinnassa, sillä  sen materiaalina käytetty betoni iski heti. Se sopisi keittiöömme täydellisesti.

6. Tellkiddo Sleeping bear sopii esimerkiksi lelujen säilyttämiseen ja sen saa ripustettua vaikka seinälle tai naulakkoon. Samaa kangaspussia on saatavilla myös Superhero -kuosilla.

7. OYOY Adventure automatto sopii koteihin, jossa ei niin välitetä perinteisestä kirkkaanvihreästä automatosta. Ja voihan tämänkin maton ääreen kehitellä vaikka minkälaisia erilaisia leikkejä!

8. OYOY Draw on me liitutaulu tuo hauskan yksityiskohdan lastenhuoneeseen ja mikä parasta; Nyt saa luvalla piirtää seinään!

9. Majvillan puuvillahuopaa löytyy myös eri väreissä, mutta tämä hempeän vaaleanpunasävyinen miellytti omaa silmääni eniten. Suloinen torkkupeitto pikkuiselle tai vain koristamaan lastenhuoneen sänkyä tai tuolia.

10. Ferm Living Half moon lasten pussilakanasetti nyt vaan on niin ihana!

Kaikilla ylläolevilla lahjaideoilla on muuten hintaa alle viisikymppiä.

Lisää joululahjaideoita voit bongailla täältä. Huomasitkin ehkä jo, että kaikki Ferm Living ja House Doctorin tuotteet ovat Jouluun asti -15 % alennuksessa. Glögit kuumenemaan ja joululahjaostoksille!

Rentouttavaa viikonloppua!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Jasmin❤

  Kivaa joulun odotusta ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  17.11.2017 at 10:07
 • Reply noorapauliina

  Kiitos samoin sinulle Jasmin :)

  17.11.2017 at 10:08
 • Reply Anna Häggblom

  :-) Kiva!

  17.11.2017 at 11:08
 • Reply noorapauliina

  :)

  17.11.2017 at 11:09
 • Reply Jenni / Ruoka-alkemisti

  Lahjaideoita on aina jotenkin hauska selailla, pohdiskella ja seurata trendejä joita tulee ja menee. Mun mielestä kaikki käytännöllinen lahjana on aina paljon kivempaa kuin satunnainen krääsä, kuten nätti patalappu on paljon parempi lahja kuin koriste-esine :)

  17.11.2017 at 21:11
 • Reply noorapauliina

  Kiitos kommentista Jenni. Niinpä, jos lahja voi olla käytännöllinen ja kaunis, niin sehän on sitten melkein täydellinen :)

  17.11.2017 at 21:17
 • Leave a Reply