Follow:
Häät, minä

365

Lupasin heinäkuussa kirjoittamassani postauksessa paljastaa elokuun puolella jotain, mikä liittyy askartelemiini paperilaatikoihin ja joka tulee mullistamaan tulevan vuoden.
Tänään on elokuun 11. päivä, ja ensi vuonna tähän aikaan aiomme sanoa tahdon. Olemme siis menossa naimisiin! Tänään jäljellä 365.

Askartelemani paperilaatikot olivat kaasokutsuja, jotka annoin siskolleni ja kahdelle parhaalle ystävälleni. Onnekseni sain kaikilta myöntävän vastauksen ja tiedän että tältä triolta tulen saamaan korvaamatonta tukea ja apua hääjärjestelyihin – ja ne unohtumattomat polttarit tietenkin. Ei kuitenkaan mitään paineita tytöt!
Halusin tehdä kaasokutsuksi jotain erilaista ja omaperäistä joten päätin askarrella kutsut itse. Valitsin laatikkoon kukat, joilla ajattelin että kaasojen kampaukset voidaan somistaa hääpäivänä. Kaason muistikirjat, jonne kirjoitin jokaiselle oman pienen fraasin ystävyydestä, sekä tietenkin kynät muistiinpanoja varten. Lisäksi pienet pahvikortit, jotka sisältävät varsinaisen kutsun tulla kaasokseni.

Häiden muistilista on siinä mielessä hyvällä mallilla, että kirkko ja juhlapaikka on varattu, bändin kanssa sovittu alustavasti ja kaasot on pyydetty. Seuraava steppi taitaakin olla ensimmäinen hääkokous kaasojen kanssa, skumppalasillisen äärellä, heh. Priorities!
Vaikka häähömpötyksestä voisi puhua loputtomiin, ei tästä ole kuitenkaan kehkeytymässä mitään varsinaista hääblogia. Koska blogissa kuitenkin käsitellään meidän perheen elämää ja ajankohtaisia asioita, tullaan häitä ja eteneviä järjestelyjä luonnollisesti sivuamaan täälläkin aika ajoin. Myös toivomuksia postauksista häihin liittyen saa ehdottaa enemmän kuin mielellään, ja miksei muistakin aiheista – heitä siis sähköpostia tai jätä kommentti!
Onko muita kesän 2018 morsiamia tai sulhasia? Millä mallilla teidän hääjärjestelyt ovat?

Hääputiikki Ribbon & Ink

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

 • Reply Lauraidak // mitäs meille...? -blogi

  Ihanan juttu ❤️❤️ jään odottelemaan niitä jääpostauksia

  11.8.2017 at 11:34
 • Reply Lauraidak // mitäs meille...? -blogi

  Hää***

  11.8.2017 at 11:34
 • Reply noorapauliina

  Niitä on varmasti luvassa, vaikka kuinka yrittäisi pitää matalaa profiilia :)

  11.8.2017 at 11:55
 • Reply Milla

  Jes can't wait! <3 Ihanat nuo kaasokutsut. Pitäisi mennä uudelleen naimisiin ihan vain noiden takia :D

  11.8.2017 at 14:01
 • Reply noorapauliina

  Kiitos Milla! <3 Yllätyin vähän itsekin miten kivat niistä tuli!

  11.8.2017 at 14:03
 • Reply Jenni | Rouva Y

  Ihanaa, häähuumaa!!!

  14.8.2017 at 17:05
 • Reply noorapauliina

  <3

  15.8.2017 at 05:56
 • Leave a Reply