Follow:
Uncategorized

2.0

Aloitetaanpa alusta.

Uusi vuosi on jo hyvässä vauhdissa ja jo hetken on kytenyt ajatus siitä, että on aika luoda jotain uutta. Viime vuosi oli vertaansa vailla ja kaiken kaikkiaan huippu; Kaikkien aikojen kesä polttareineen ja unelmien hääpäivineen. Syksyn hoitovapaan loppu ja työelämään paluu, sekä melko pian työpaikan vaihto ja uusi unelmaduuni. Koko vuosi on ollut monelta osin kasvun ja itsetutkiskelun paikka. Mitä minä haluan, tai ehkä ennemminkin niin päin, että mitä en ainakaan halua? Saavutetut unelmat ja toteutuneet tavoitteet ovat saaneet uskomaan itseensä yhä lujemmin ja puskemaan eteenpäin entistä suuremmalla tarmolla.

Olen kirjoittanut Mimmimafia -blogia vuodesta 2016 – tänä keväänä kuluneeksi olisi tullut kolme vuotta. Blogin aiheet ovat pyörineet lähinnä lapsiperhearjen, kotimme remontin sekä kaiken sekalaisen sillisalaatin ympärillä. Jo pidemmän aikaa on ollut tunne siitä, että kaipaan blogin tiimoilta jotain uutta. Vähemmän mutsinutturaa ja pieruverskoja, enemmän omia ajatuksia ja elämää. En toki ainakaan vielä poista vanhaa blogia, mutta en usko että tulen sitä enää päivittämäänkään. Todennäköisesti vähitellen kyseinen muistojen arkisto saa sellaiseksi jäädäkin – arkistoksi, johon voin palata muistelemaan kuopuksen vauvavuotta, kotimme remonttia, hääpäiväämme ja paljon muuta.

Lapsia tuskin kuitenkaan kokonaan tullaan rajaamaan tästäkään blogista ulkopuolelle – elämä kuitenkin edelleen pyörii pitkälti näiden kahden silmäterämme ympärillä. Haluan kuitenkin jatkossa tarkastella asioita vanhemmuuden näkökulmasta, enkä niinkään lastemme kautta, joka ei ole enää vähään aikaan tuntunut luonnolliselta. Lapsiperhearki ei siis jatkossa enää ole koko blogin keskiössä. Liekö se ollut sitä aiemminkaan, mutta nyt sävelet ovat kuitenkin aiempaa selvemmät. Koko ajatus uudesta blogista lähti ensin siitä, kun halusin siirtää blogin pois Bloggerin alustalta ja tässä sitä ollaan, kokonaan uudistuneen blogin äärellä. Toivottavasti pidätte!

Uuden blogin aloittaminen on aina riski ja väistämättä lukijoita jää matkasta pois. Toivon että siitä huolimatta sekä te vanhat, että mahdolliset uudet lukijani löydätte tienne seuraani myös tänne.

Tervetuloa seuraamaan arkeani myös Instagramiin, jossa etenkin tarinat päivittyvät aktiivisesti päivittäin.

Nähdään siellä.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply