Follow:
Häät

100 päivää häihin

Sata, siis tasan sata päivää meidän hääpäiväämme. Vähiin käy, ennen kuin loppuu.

Hääpuvun seuraava sovitusaika on ensi viikolla ja on kyllä jännitävää nähdä, saanko tuon ihanuuden kotiin silloin! Myös esteiden tutkintaa on pyydetty maistraatista, joten näiden osalta homma on hallussa.

Listasin Wedding Update -postauksessa asioita, jotka olivat silloin vielä TO DO -listalla, joten ajattelin tehdä pientä kartoitusta missä tällä hetkellä mennään myös niiden osalta.

 • Kenkien valinta seuraavaan puvun sovitukseen mennessä


Sovimme viimeksi sovituksessa, että puvun pituus katsotaan tasapohjaisten kenkien mittaan. Lopullista hääkenkäpäätöstä ei kuitenkaan ole vielä tehty. Jos päädynkin korollisiin kenkiin, tulevat ne todennäköisesti olemaan valkoisen sijaan jonkin muun väriset, jolloin on jopa parempi että kengät saattavat vilahtaa puvun helman alta.


 • Hääohjelman ja aikataulun suunnittelu


Kaasojen kanssa pitämässämme hääpalaverissa saimme melko hyvin suunniteltua päivän ohjelman rungon, sekä alustavan aikataulun. Pientä tarkennusta ja hiomista aikataulu vaatii edelleen, mutta hyvällä mallilla se on kuitenkin jo nyt.


 • Valokuvaaja


Eniten päänvaivaa aiheuttanut asia on nyt hoidossa. Häihimme tulee loistava valokuvaaja, johon luotan satakymmenen prosenttisesti ja voin olla varma että saamme tärkeästä päivästämme upeat kuvat muistoksi. Onneksi valokuvaajamme kalenterissa oli vielä meidän häiden mentävä aukko, vaikka varoitusaika olikin todella lyhyt.


 • Kutsut


Kutsut lähtivät postiin eilen ja niiden osalta saadaan pian alkaa odotella ilmoituksia osallistumisesta. Koko häävalmistelujen yksi jännittävimmistä hetkistä on ehdottomasti ollut kutsujen postittaminen. Hääpuvun sovitus on toistaiseksi vielä ykkössijalla.

 • Istumajärjestys


Alustavia suunnitelmia istumajärjestyksen suhteen on jo tehty, mutta lopullinen järjestys muotoutuu luonnollisestikin vasta sitten kun vierasmäärä ja osallistujat ovat täysin selvillä. Kiitos Tahtoon, istumajärjestyksen suunnittelu ja muokkaus on ihan älyttömän helppoa.

 • Sormus


Täydellinen sormus löytyi Turun häämessuilta, enkä malta odottaa että pääsen pitämään sitä ihan joka päivä.

 • Juhlapaikan koristelu


Juhlatilan koristelusta on jo melko tarkka visio päässäni ja ajattelin että kattauksia voisi demonstroida ihan kotonamme ja päättää sen jälkeen tarkemmat yksityiskohdat, miten juhlatila tullaan koristelemaan. Joka tapauksessa koristelut tulevat olevaat yksinkertaiset, joten niiden osalta en ainakaan aio ottaa kovinkaan suurta stressiä.Joitain asioita on vielä hoitamatta ja tehtävälistalle jäi vielä seuraavat asiat:

 • Sulhasen puku
 • Tyttöjen asut
 • Hääauto ja kuljettaja
 • Morsiuskimppu

Mielestäni hääjärjestelymme ovat hyvällä tolalla, vai tuleeko teille mieleen jotain mitä olemme mahdollisesti unohtaneet tai jotain mikä pitäisi nyt viimeistään hoitaa?

Kaikki häihimme liittyvät postaukset löydät HÄÄT-tunnisteen alta.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply