Follow:
minä

10 satunnaista faktaa minusta

Koska viime aikoina teitä lukijoita on tullut hurja määrä lisää, eikä blogiani lue enää pelkästään ne tutut ja turvalliset perhe ja ystävät, ajattelin että vauva-arkeen ja sisustamiseen liittyvien tekstien lisäksi olisi hauska kertoa teille hieman lisää itsestäni. En usko että kukaan jaksaa lukea 500 sanan selostusta minä minä minä -tekstiä, joten tehdäänpä tällä kertaa näin, eli 10 satunnaista faktaa minusta, olkaa hyvät.
1. Maistoin oliivia ensimmäisen kerran vasta muutama vuosi sitten. Ennen kuin aloimme seurustella M:n kanssa, olin melko nirso ruuan suhteen. Tai nirso on ehkä väärä sana, sanotaan vaikka että ennakkoluuloinen. Vierastin kaikkea uutta ja erilaista. Oliivia suostuin maistamaan vasta monen vuoden jahkaamisen jälkeen. Satunnaisesti saatan nappaista oliivin suuhuni, mutta en edelleenkään erityisemmin pidä sen mausta.

2. Olen ikuisuuslaihduttaja. En muista koska olisi ollut ajanjakso, jolloin en pyri saamaan painoani alaspäin – paitsi tietenkin raskausaikana ja aikana, jolloin olen imettänyt lapsiani (A:ta imetän siis edelleen). Oikeastaan vasta nyt A:n syntymän jälkeen on tullut kausi, jona olen ollut tyytyväinen itseeni, omaan kroppaani kaikkine raskausarpineen ja vyötärömakkaroineen.

3. Tulen usein jälkijunassa – etenkin muoti- ja tyyliasioissa. Muistan miten näin ensimmäiset crocsit eräällä naisella jalassa kauppakeskuksessa ja kauhistelin, miten joku voi pitää tuollaisia kenkiä julkisella paikalla. Tämä ajatusmalli naurattaa edelleen, sillä ei mennyt kauaakaan kun sain omat crocsini, pinkkinä tietenkin. Nyt muuten *Koodilla AFFEUS5 aletuotteista 5% lisäalennus! Ja koodilla AFFEUFREE *Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Crocs verkkokaupassa – jos omat *klassikot houkuttelevat.


4. Olen aina haaveillut äitiydestä ja jostain syystä nähnyt itseni juurikin tyttölasten äitinä. Äidiksi tuleminen ei ole ollut se kaikista helpoin ja mutkattomin tie, mutta tässä sitä ollaan – äärettömän onnellisena.

5. Olen järjestelmällinen, ainakin useimmiten! Kotimme ei todellakaan ole aina siisti ja tip top, mutta ahdistun äärimmäisen paljon siitä jos tavarat ovat levällään tai niitä on jätetty mihin sattuu. En muun muassa pysty nukkumaan, jos vaatekaapin ovi on jäänyt auki. Paha tapani on kuitenkin piilottaa sotku, jonka vuoksi jotkut kaappimme ovatkin kaaoksen vallassa. Out of sight, out of mind.

6. Olen kova neuvomaan ja vastaan vaikka ei kysytä. Tämä on yksi huonoimmista tavoistani. Olen aina ollut aktiivinen jakamaan omia kokemuksiani ja jos tiedän luulen tietäväni jostain asiasta (josta joku muu ei välttämättä tiedä), kerron tietoni mielelläni myös muille. Tämä saattaa antaa itsestäni ylimielisen kuvan, jota en kuitenkaan myönnä olevani.

7. Olen koti-ihminen. Joskus on ihanaa päästä tuulettumaan ystävien kanssa tai aikuisten kesken, mutta jo ennen lapsia viihdyin paljon kotona ja saatoimme vapaailtoina M:n kanssa tehdä hyvää ruokaa ja katsoa elokuvia, ennemmin kuin juosta baareissa kuten useimmat ikätoverimme. Vaikka kaipuu villeihin baari-iltoihin iskee aina aika ajoin, nautin kuitenkin mieluummin viinilasillisen omalla terassillamme hiljaisuutta kuunnellen. Nykyään illanviettojen jälkiseurauksetkin kestävät kahdesta viiteen päivään, joka kannustaa pysyttelemään visusti kotosalla.

8. Lempisanontani on Kohtele muita kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan ja pyrin muistamaan tämän kultaisen ohjenuoran vaikeissakin tilanteissa. Joskus kuitenkin siipeen saatuani saatan antaa takaisin samalla mitalla, myöhemmin sitä kuitenkin katuen. Ylpeys käy lankeemuksen edellä ja usein kannattaisikin ennemmin antaa asioiden olla ja elää kuten saarnaa.


9. Innostun uusista asioista helposti ja uuden inspiraation myötä intoa riittää usein pitkään. Jotkut projektit kuitenkin kuivuvat kasaan nopeasti, vaikka lähtivät nousuun rytinällä. Todellisuudessa  ja oikeasti itselle tärkeimmät hommat saatan kuitenkin kunnialla loppuun, niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

10. Haaveilen paljon, mutta unelmat kaatuvat helposti uskalluksen puutteeseen. Vaikka elän usein tunteella enemmän kuin faktoista, saatan jäädä pohtimaan joitain tavoittelemiani asioita ja pyörittelemään niitä mielessäni niin pitkään, että usko omaan osaamiseen ja taitoon hiipuu. Suuria päätöksiä on toki tehty elämässä ja isoja unelmia toteutettukin, kuten oma talo ja maailman ihanimmat lapset.

Kivaa perjantaita!


*-merkityt linkit ovat kaupallisia ja niiden klikkaaminen saattaa tuoda minulle tuloja.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat pitää myös näistä

No Comments

Leave a Reply